Til denne udstilling glæder vi vores gæster med en sort/hvid udstilling af grafik fra den bedste skuffe. Sylvie Karier og Søren Morns er begge yderst erfarne grafikere – glæd dig til en superflot udstilling.

Sylvie Karier gav for flere år siden det løfte, at hun ville holde en udstilling på Fyns Grafiske Værksted med titlen: ”I’ll be back”. Sylvie viser ætsninger, monotyper og andre værker som hun påbegyndte i september 2018 under et kort besøg i Odense. Tilbage i Luxembourg blev tingene mere og mere detaljerede og konkrete, og i marts 2019 førte endnu et frugtbart ophold i Odense til de værker, der nu bliver præsenteret i Grafikken.

 

Sylvie Karier

Søren Morns er uddannet arkitekt og grafiker og har ligeledes været medlem af Fyns Grafiske Værksted i en årrække. Han udtaler selv om sit kunstneriske arbejde: 

Søren Morns

Min motivverden er tydeligt præget af mit arbejde som arkitekt.
Byrum – landskaber – arkitektoniske elementer, som jeg frygtløs kan træde ind i og skabe nye scenarier i mine tegninger, min grafik og mine collager. Udover mange rejser i Europa, Asien og Sydamerika er jeg altid meget inspireret af musik når jeg arbejder – bossanova, jazz og lignende.

Mine grafiske tryk udføres ofte som radering i kobberplade. Det er en teknik jeg altid har dyrket og jeg er stadig fascineret af de magiske ting der kan ske frem til trykprocessen i mit grafiske værksted. Tegning har altid været grundlaget for alle mine arbejder. Mange skitser tegnes med blyant samt med fyldepen og sort blæk – klassisk og eviggyldigt for en tegner og grafiker.

Velkommen til fernisering fredag d. 7. februar kl. 15–17. Kunstnerne vil være til stede.