Præmier at vinde!

Fyns Grafiske Værksted i Odense har fået ideen om at skabe en International Grafik Biennale for børn og unge.
Fyns Grafiske Værksted er en forening af grafikere fra hele verden, mindst 18 nationer, nu på 41-tyvende år på samme sted i Odense.

Fyns Grafiske Værksted har to værksteder for grafik og grafik-butik kaldet Grafikken, der er åbent fra tirsdag til fredag fra kl. 13-17 og lørdag fra kl. 10-14.

Vi har over end 300 medlemmer, vi har løbende kunstnerudvekslinger med Tyskland, Canada og Finland, og måske med Skotland fra 2018.

Ideen til International Pint Biennale for Kids kom fra en gæstekunstner fra Toronto Canada, Agustin Rolando Rojas, der besøgte Fyns Grafiske Værksted i 2015. Agustin har en stor veneration for børnekunst, og han så muligheden for at udstille børn kunstværker i Grafikken.

Præmier
Den 1. International Print Biennale for Kids fandt sted i 2016. Juryen bestod af grafikere fra Sverige, Polen og Danmark der tildelt præmier til 6 børn. Alle de indsendte grafiske værker blev vist i galleriet, og vi håber at modtage endnu flere tryk til vores 2. Biennale i 2018. Alle børn fra 5-15 år kan deltage.

Tema
Temaet for vores grafik Biennale er H C Andersens Eventyr, man vælger selv hvilket eventyr man vil illustrere.

Hver deltager er sikker på at have mindst ét tryk udstillet på Fyns Grafiske Værksted fra 4. til 28. august samtidig med H C Andersens festival 2018. De grafiske tryk skal være i Odense senest den 1. juni. Læs mere her

Foto: Fyns Grafiske Værksted