Storms Pakhus og SPIS! Odense Food Festival byder igen i år på smagfulde madkurser og workshops, som udfordrer og styrker dine kokkekundskaber.

Little Khon Kaen, foto: Storms pakhus

”Hos Storms Pakhus har vi skabt et rum, hvor alle kan få en fantastisk spændende og kulturel madoplevelse. Nu vil vi gerne vise vores mange gæster, hvordan de kan få lidt af den samme særlige oplevelse derhjemme,” fortæller Ida Cecilie Stub Sørensen, event- og kommunikationsmanager hos Storms Pakhus.
Lær alle kokkenes hemmelige tricks
I løbet af tre forskellige workshops den 8., 9. og 10. september vil flere af de anerkendte kokke fra Storms Pakhus lære dig alle deres hemmelige tricks. Snart kan du altså gøre dem kunsten efter og imponere hjemme i dit eget køkken.
Du skal ikke kunne noget på forhånd, dvs. ikke andet end at beslutte dig for, om du vil lære at lave indiske, thailandske eller japanske retter?
Den 8. september
Lær at lave indisk
Til denne workshop lærer du at lave en ægte Indian Curry. Din lærermester bliver Abdul fra Masala Corner, og
han lover at tage dig i hånden, når du blandt andet skal blande, morte og sammensætte krydderierne.
Det er selvfølgelig muligt at spise en vegetarisk curry, hvis du ikke spiser kød.
Den 9. september
Lær at thai-wok
Til denne workshop lærer du at lave en wok med alle de rigtige smage og auten- tiske nuancer. Din læremester bliver Ning fra Little Khon Kaen, som viser dig, hvordan du snitter grøntsagerne, laver saucerne, koger risene og skaber de helt rigtige smagsnuancer.
Det er selvfølgelig muligt at lave en vegetarisk wok, hvis du ikke spiser kød.
Den 10. september
Lær at lave sushi
Til denne workshop lærer du teknikker og tips, der gør dig til en sand mes- terruller. Du lærer at filtrere frisk fisk, koge sushiris, rulle din egen sushi og at anrette de små lækre bidder fra det japanske køkken af intet mindre end Kaiseki Sushi & Japas.
Praktisk
Det hele sker i det nye område hos Storms Pakhus: Drivhuset i hal 3 kl. 17.30
Alle er velkomne til at blive og spise efterfølgende. I kan selvfølgelig også tage maden med hjem.