Odense Havnekulturfestival afholdes d. 30. og 31. maj 2020. Vi forventer godt vejr og nytænkende hjerner.

Er du kreativ og innovativ anlagt, eller går du rundt med en krøllet hjerne? Så er det nu du skal tilmelde dig Havnekulturfestivalen, hvor der hvert år komemr flere tusind festivalgæster.

Odense Havnekulturfestival er en gratis festival, der i år danner ramme for nytænkende og udviklende teknologi, kunst, videnskab med mere.

Odense Havnekultur Festival

Aktører søges til festivalen

Havnekulturfestivalen søger derfor lige nu kreative og innovative aktører med noget på hjernen. Aktørerne vil være med til at give de besøgende en forrygende weekend med nye kulturoplevelser på kontoen.

Festivalen har tidligere haft mellem 25-35.000 besøgende, og den er en oplagt mulighed for at sprede kendskab til dit kulturelle lokalsamfund.

Årets tema er STEAM

I Odense er vi stolte af at være verdens bedste robotby, og det fejrer vi i år med at have temaet STEAM til Odense Havnekulturfestival.

STEAM står for Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics.

“Vi glæder os til at se hvordan kunsten udfordrer STEAM til Havnekulturfestival 2020, og hvordan det kan inkorporeres sammen med teknologi, videnskab, matematik og ingeniørarbejde.” Udtaler projektleder Maria Friis

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen falder i år d. 15. marts. tilmeldingen vil foregå på vores hjemmeside eller på vores sociale medier, hvor man også kan læse meget mere om selve festivalen.

Vi er i fuld gang med at planlægge årets fedeste festival og vores program vil løbende blive opdateret.

Ansøgningsskemaer findes på Odense Havnekulturfestivals hjemmeside:

www.havnekulturfestival.dk/aktoer/ansoegninsskema-aktivitetsstande

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt Maria Friss (mnh@odense.dk, tlf. 26127832), som er koordinator for Havnekulturfestivalen. For mere information omkring programmet og de forskellige aktiviteter, se da vores hjemmeside: https://www.havnekulturfestival.dk eller vores sociale medier.