Kristine Matzen havde ingen omgangskreds, da hun lige var flytte til Odense, væk fra familie og venner. Hun havde længe overvejet, hvordan hun kunne møde nye mennesker i nærheden af sig selv, men havde aldrig rigtig fundet en mulighed for det. Da hun faldt over Boblberg, lød det næsten for godt til at være sandt. I dag har Kristine fået en masse nye bekendtskaber.

23-årige Kristine var lige flyttet til en Odense og følte, at hun manglede nye bekendtskaber. Kristine greb chancen for at møde nye mennesker, da hun opdagede Boblberg. Efter at have kigget lidt rundt på siden, oprettede hun selv en bobl for at øge chancen for at finde nogle med samme interesser som sig selv. Kristine er ikke selv så god til at turde at række hånden ud til andre, hvorfor det virkede mere tiltalende for hende at skrive en bobl selv. Kristine søgte nye venner, som ligesom hende selv, godt kunne lide at hygge sig sammen med andre. Gerne over et glas vin og noget god mad, men også cafébesøg og en biograftur. Kristine er selv en ret stille person og er ikke meget for fester, så det var vigtigt for hende at finde nogle, som også hellere vil hygge hjemme fremfor vilde eventyr.

Kristine har i dag mødt en masse søde mennesker og har fået to nye veninder, som hun ofte mødes med og er blevet rigtig glade for den dag i dag. Hun starter altid med at skrive med folk og mødes så med dem, da hun føler, at man først rigtigt kan finde ud af, om man kan sammen, hvis man mødes. Den første gang hun mødes med nye mennesker er altid et offentligt sted, da Kristine føler sig tryggest ved det.

At mødes over en kop kaffe eller en drink, er altså ikke helt dårligt. Har en enkelt gang siddet helt til luk på en café og drukket drinks første gang jeg mødtes med én. Det var bare mega hyggeligt, og vi kunne slet ikke stoppe med at snakke.”
– Kristine Matzen

Kristine har lige fra start elsket konceptet bag Boblberg. Hun forestiller sig, at der er rigtig mange, der står i samme

Foto: Boblberg.dk

situation som hende selv, når man flytter til en ny by pga. f.eks. uddannelse eller job. Boblberg har også givet Kristine mere mod til at tage kontakt til nye mennesker og fået hende til at turde at springe ud i nye sociale bekendtskaber.
Hvis man ikke er et af de mest udadvendte mennesker, så kan det være rigtigt svært at tage kontakt til nye mennesker. Derfor er en hjemmeside som Boblberg utrolig vigtig, især når man tænker på, at så utroligt mange unge mennesker oplever ensomhed.”
– Kristine Matzen

Kristines bobl er stadig aktiv på Boblberg, da hun vil udvide sin vennekreds endnu mere. Hun har flere gange anbefalet Boblberg, og hver gang har hun fortalt om, hvor nemt det er at komme i kontakt med folk, og hvor mange søde mennesker der er på siden.
”Jeg vil til enhver tid anbefale Boblberg til alle, der har brug for nogle nye bekendtskaber – om det så er en ny ven eller veninde, eller det er én at gå ture med, det er fuldstændigt lige meget. Man kan finde det hele på Boblberg.”
– Kristine Matzen

Under Corona er ensomheden blandt borgerne steget markant, og behovet for digitale fællesskaber er større og mere efterspurgt end nogensinde før. Boblberg har under pandemien oplevet, at trafikken på platformen er tredoblet, og endnu flere borgere fra hele landet opsøger fællesskaber under en svær tid med restriktioner, isolation og hjemsendelse.
Boblberg.dk er en digital platform for sociale fællesskaber og bekæmpelse af ensomhed. Mere end 340.000 medlemmer deler allerede deres interesser med hinanden og søger alt fra nye venner, motionsmakkere og kulturgrupper til nogen at snakke med i en svær tid og digitale pennevenner.
Boblberg samarbejder med landets kommuner og landsdækkende organisationer om at skabe en social relation mellem andre mennesker på baggrund af fælles interesser.
Alle kan bruge Boblberg på et tidspunkt i deres liv, så måske søger du selv, eller kender nogle, som kunne have brug for et fællesskab?
Klik ind på Boblberg og udforsk de mange muligheder: https://boblberg.dk/