Wild Wolf Shot, Kristoffer Akselbo. Århus Kunsthal 2018. Fotograf: Kåre Viemose

Det Fynske Kunstakademi har ansat billedkunstner Kristoffer Akselbo som lektor.

Wild Wolf Shot, foto: Fynske Kunstakademi

Kristoffer Akselbo er bosat i Odense og uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler i 2006. Hans praksis spænder over performance, digitale platforme, film og fotografi med fokus på performative og interaktive strukturer – heraf Akselbos performance Wild Wolf Shot fra 2018, hvor kunstneren iført ulvekostume fik publikum til at udforske grænser og ‘nedlægge byttet’ efter ulvens hjemkomst til Danmark. 

Akselbo har en solid undervisningserfaring, bl.a. fra sit arbejde som gæstekunstner på Det Kgl. Danske Kunstakademi og senest som lektorvikar ved Det Fynske Kunstakademi i perioden 2019-20. Han er initiativtager til flere alternative udstillingssteder, ligesom han i 2019 modtog et 3-årigt arbejdslegat fra Statens Kunstfond.

Vi ser frem til Kristoffer Akselbos tiltrædelse som lektor per. 1. oktober 2020.

AFGANG 2020 – Er vi alle fælles om det her?

Se eller gense dette års afgangsudstilling i Skulptursalen på Det Fynske Kunstakademi. Udstillingen løber frem til d. 20. september. Du kan læse mere om udstillingen og finde pressens flotte omtale på Akademiets website

Den programsatte kataloglancering i september er desværre aflyst som følge af de nye corona-restriktioner. Publikum har dog mulighed for at erhverve sig et eksemplar af udgivelsen her 
  
Afgangsudstillingen og dertilhørende katalog er støttet af Møllerens Fond, Toyota Fonden, Augustinus Fonden, N.M. Knudsens Fond og 15. Juni Fonden.

Åbningstider: mandag – torsdag kl. 11-15. Lørdag kl. 11-15.