Årets første højtid nærmer sig, og det skal naturligvis fejres med lækker vin!

Men hvad skal du så drikke til f.eks. påskelammet? Vi vil foreslå dig at prøve de fantastiske vine fra Ego Bodegas, som er beliggende på Spaniens sydøstkyst – nærmere betegnet i Jumilla. Området er uden tvivl et af de vindistrikter i Europa, hvor der er størst valuta for pengene netop nu. Det er vine med tyngde og koncentration, og de smager simpelthen vildt godt!

Alt afhængigt af hvordan du tilbereder lammet – eller andre typer kød for den sags skyld – så handler det om den valgte udskæring, og hvordan du krydrer og tilbereder det. Nedenfor kan du se vores anbefalinger.

Goru Organic
2018

Lammemørbrad og -filet er mildtsmagende udskæringer, der ikke skal have for kraftige vine. Her vil Goru Organic være helt perfekt.

Det er en super skøn rødvin med god fylde og dybde. Der er fuld knald på frugten, og så er den herligt krydret med noter af især viol og blåbær.

El Goru
2019

Lammekøllen kan forberedes på flere måder: Den kan være rosa eller gennemstegt. Mildt eller kraftigt krydret. I hvert fald er det en federe udskæring og med mere smag, så vinen skal også generelt være kraftigere.

Her vil El Goru være formidabel – den har nemlig den helt rigtige ”spicyness”!

Goru el Blanco
2019

Vinen her er lavet på Moscatel, der tilfører frugt, og Chardonnay der bidrager med fedme og fylde. Den lækre, cremede smag byder på æbler og hvid grapefrugt.

Til en rosastegt lammemørbrad med grøn salat kan du med fordel vælge denne skønne hvidvin. Overraskende godt match!

Vi har gennem nogle år solgt Goru-serien fra Ego Bodegas med stor succes – og nu har vi lavet en helt speciel smagekasse til dig, hvor du kommer hele vejen rundt. Ego Bodegas er kendt for deres høje standard – når du smager dig igennem kassen, finder du ud af hvorfor!

Rigtig god påske