Børnehjælpsdagens Julelotteri er på gaden over hele landet fra den 31. oktober. Vær med til at støtte det lokale forenings- og skoleliv – samt anbragte børn!

Børn og unge fra skoler og foreninger over hele landet kan tjene gode penge med Børnehjælpsdagens Julelotteri. Her er de to unge fra Tårnby Skøjteklub, der er klar til lodsalget. Foto: Børnehjælpsdagen.

Mere end 12.000 børn og unge fra lokale fritidsforeninger, sportsklubber og skoleklasser vil i de kommende måneder sælge Børnehjælpsdagens Julelotteri, der består af nye, flotte skrabelodder til 25 kroner pr. styk.

Når man køber et lod, er man med til at støtte den sælgende forening/klasse, der tjener penge til egne aktiviteter, f.eks. til nyt idrætsudstyr, stævner eller lejrskoler.

Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Hjælpeorganisationen står bag en lang række tilbud over hele landet – blandt andet de traditionsrige julefester, hvor børnene bliver tanket op med positive følelser, nye relationer og flotte gaver.

‘Til og Fra’-kort og større gevinster
Julelotteriet er i år blevet relanceret med et flot grafisk design samt en ekstra funktion: det kan anvendes som et ‘Til og Fra’-kort. Det betyder, at køberne – på en sjov og elegant måde – kan give skrabeloddet videre i den søde juletid.

På gevinstsiden er der også godt nyt. Det er nu muligt at vinde gavekort til Elgiganten på 25.000 kroner samt et rejsegavekort på 100.000 kroner til Apollo. De store gevinster er et supplement til de sædvanlige gavekort på 200 kroner til diverse butikskæder.

Plads til flere lokale sælgere
Aktuelt har 420 foreninger, klubber og klasser fra hele landet meldt sig som sælgere – af Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 – og der er plads til flere!

Tilmelding kan ske nu og i hele salgsperioden (31.oktober – 24.december) via www.bhd.dk/lotterier. Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres. Det er muligt at tjene helt op til 12 kroner pr. solgt julelod.

Tilmeldte i Odense
Rosengårdskolen K-klassen
Saiko Karate Odense
Kroggårdsskolen 3.B
Stige Friskole 3. kl.
Stige Friskole 8. klasse
Rosengårdskolen Fønix U1
Dalumskolen 7.b
Højby S&G pige U12-14
Odense Badgers
H2Odense
Dalumskolen forældrerådet 5.b
Fjordager Fodbold IF U11
Vissenbjerg Skole 6C

Støt en god sag
Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges personlige og sociale kompetencer gennem projekter og aktiviteter, der afholdes over hele landet.

Sidste år fik 9.671 børn anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Børnehjælpsdagen har fokus på at inddrage børn og unge fra traditionelle familier i det velgørende arbejde efter konceptet “børn hjælper børn”. Det sker blandt andet gennem Julelotteriet, Lillebror Lotteriet og projekt ‘Ungdomsværn’.

Årets Julelodder fra Børnehjælpsdagen. Foto: Børnehjælpsdagen.