Made In Wood – Koncert i Brandts Café

Torsdag den 17. september kl. 19.00-20.30

 

Made In Wood inviterer publikum med ind i et intimt musikalsk rum, hvor små virkemidler frembringer store følelser og intense stemninger.

Made In Wood er en ny spændende dansk/svensk duo med Jonas Berg på klaver og Bastian Sjelberg på kontrabas. De har en bred og imponerende erfaring som musikere på den danske musikscene, hvor de gennem årene har arbejdet med kunstnere som Laid Back, Kasper Winding, Barbara Moleko, Caroline Henderson, Jacob Gurevitsch, Swan Lee, Erann DD, Randi Laubek og Thøger Dixgaard.

Made In Wood skaber et musikalsk felt, hvor der både er tid og plads til fortællingen, til fordybelsen, og til de lyttere, der tager med på de meditative og drømmende lydhistorier. Musikken er akustisk og nøgen, nedbarberet til det mest enkle setup med kontrabas og klaver – undertiden tilført sfæriske klange og boblende delays. Det er sange med klare og stemningsfulde melodier, der bevæger sig smidigt rundt på en bund af harmonier som overrasker og skubber til den umiddelbare forventning om sangens fortælling. Der er noget på spil både harmonisk og melodisk.

Praktisk
Koncerten finder sted i Brandts Café i stueetagen kl. 19.00-20.30.

Grundet COVID-19 er der begrænset plads til publikum. Derfor anbefaler vi, at I booker bord i caféen, hvis I vil sikre jer en plads. I kan booke bord på mail ved annie.muller@brandts.dk. Der er fri entré til caféen.

© Ida Grøn