Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og Magasin står nu klar til at afsløre de mest populære gaver blandt kunderne sidste år.

Den 14. februar står i kærlighedens tegn, når valentinsdag bliver fejret verden over, og det gør sig også gældende blandt danskerne. I Magasin kan det tydeligt mærkes, at der er kærlighed i luften på netop denne dag, hvor salget afslører, at mange er på udkig efter en betydningsfuld gave:

Valentinsdag er uden tvivl blevet en meget populær mærkedag herhjemme, og det kan ses i omsætningen hos os på nogle bestemte varer, Sofie Andreassen, der er forretningschef i Magasin Odense.

Magasin undersøgte efter sidste års valentinsdag, hvilke gaver der hittede ekstraordinært og dermed omsatte for mest – og nu afslører forretningen den hemmelige bestsellerliste.

  1. Hjerteæske fra Magasin Chokolade

De hjerteformede chokoladeæsker kan måske virke kliché. Ikke desto mindre er danskerne vilde med at give søde sager til hinanden, og æskerne er en klassiker på valentinsdag. Sidste år omsatte hjerteæsken fra Magasin Chokolade for mest på tværs af Magasins stormagasiner.

  1. Amour Giftbag fra Summerbird

På kærlighedens dag sidste år markerede flere af de mest populære mærker dagen med særlige chokolade giftbags. Et af mærkerne er Summerbird, der med sin ”Amour Giftbag” blev den anden mest populære gave sidste år, og den succes gentager sig med sandsynlighed igen i år. 

  1. Ansigtscreme fra Kiehl’s

Sidste års tredje mest populære gave var ansigtscremen fra Kiehl’s, som er en kærkommen gave til at forkæle den tørre vinterhud. Et godt tip fra Magasin er at kigge, hvad der står hjemme på badeværelseshylden, for det altid er en god idé at give en gave, som allerede er en favorit. Magasin hylder i denne uge den populære ansigtscreme med 20 procent på alle produkter fra Kielh’s.

Der findes selvfølgelig rigtig mange gode gaver at give i forbindelse med valentinsdag, da det kan være meget individuelt, hvad man ønsker sig. Derfor står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe med at finde den perfekte gave til én, man holder af og gerne vil glæde, slutter Sofie Andreassen.