Magasin inviterer til stort duftevent

Magasin har netop lanceret et nyt koncept, som giver mulighed for at få personlige råd og vejledning af en duftekspert til at vælge den helt rigtige parfume. Derfor inviterer Magasin odenseanerne indenfor til duftinspiration og 20 procent på alle parfumer den 24. januar.

Måske har du haft den samme duft hele livet, eller også prøver du dig stadig frem mellem de mange flasker i alverdens dufte, farver og former. Det kan virke uoverskueligt, men det behøver det ikke længere at være.

Nu er det nemlig muligt at få hjælp til at vælge den helt rigtige duft til forskellige anledninger. Magasin har inden for det seneste år uddannet en række dufteksperter, der kan hjælpe odenseanerne med at få skræddersyet en personlig duftgarderobe.

Magasins nye duftkoncept er udviklet af den svenske duftekspert Linda Landenberg, hvor omdrejningspunktet ikke er de forskellige brands, men derimod kundens personlighed, behov og ønsker:

Vores duft siger utrolig meget om vores personlighed og humør, og derfor giver det rigtig god mening at have en duft til forskellige anledninger på samme måde, som de fleste af os har med tøj. Mange benytter også årsskiftet til at foretage nogle ændringer, og her er det helt oplagt at skifte duften ud med en, der passer til det humør, man er i netop nu, fortæller Charlotte Søskov, der er duftekspert og beauty shopper i Magasin Odense.

Charlotte Søskov er uddannet i konkrete spørgeteknikker, hvor hun blandt andet spørger kunderne ind til farvetiltrækning, favoritblomster og meget mere, som gør hende i stand til at finde det ultimative match.

Det kan faktisk være utrolig svært at finde den helt rigtige parfume, og derfor ender mange med at vælge den samme år efter år. Men jeg vil gerne hjælpe med at åbne op for nye dufte, som man måske ikke selv havde overvejet, men som rent faktisk er et rigtig godt match til ens personlighed, fortæller Charlotte Søskov.

Fredag d. 24. januar kl. 15-18 inviterer Magasin indenfor til et duftevent, hvor Charlotte Søskov blandt andet vil fortælle mere om det nye koncept og tilbyde quick-konsultationer til alle besøgende. Der vil blive serveret lidt godt til ganen, og så er det muligt at spare 20 procent på dufte hele weekenden.

Magasins duftkonsultationer er gratis og kan bookes på Magasin.dk eller ved at henvende sig i parfumeafdelingen i Magasin Odense.