Det fulde program for Magiske Dage Odense er nu tilgængeligt på festivalens hjemmeside, og billetsalget starter mandag d.18. september kl. 10.00 via magiskedageodense.dk

I år finder festivalen sted fra d. 19. t.o.m. d. 21. oktober 2023, med optaktsaktiviteter d. 19. oktober og fuldt program d. 20. og 21. oktober. Årets program bugner af spændende og sjove aktiviteter for både børn, unge og magi-glade voksne.

Magiske oplevelser for hele familien
Som noget nyt åbner A.C. Perchs Thehandel sine døre til en helt særlig Litterær Thesalon, og Odense Rådhus inviterer til en overdådig festmiddag i rådhussalen. Men de magiske familieoplevelser slutter naturligvis ikke her – der er også gådeløsning i de gamle bankbokse under Cafe Vivaldi, The Addams Family på Magasinet, Momo på Odense Teater og middelalderlig offerceremoni ved Nonnebakken – og meget, meget mere på programmet.

Efterårsferie behøver ikke at betyde skolefri
Den magiske skole, Nordheim, inviterer nemlig spirende troldmænd og hekse på magisk undervisning i kampen mod det onde på Odense Katedralskole, og Lars U’s Troldmandsskole uddanner også i år Troldmandens lærlinge ved Historiens Hus.

Dog foregår det meste for de mindste ikke på skolebænken. Den fortryllede bus kører fra Danmarks Jernbanemuseum, kappeværkstedet er åbent på Kulturmaskinen, der er magiske feer i Gråbrødre Kloster og trædrejeren slår igen dørene op i Store Gråbrødrestræde.

Quiz og terningekast for den unge magiker
Der er naturligvis også sørget for magiske oplevelser til både unge og voksne: Kom bl.a. til magisk quiz i Storms Pakhus, nyd Magical Cocktails på Privaten, besøg den magiske brætspilscafé på Hovedbiblioteket og bliv klogere på Science & Beers med Studenterhuset.

Gå ikke glip af en særlig oplevelse fuld af kreativitet og leg, når Magiske Dage Odense igen bringer magien til byen!

Men husk: Mange aktiviteter kræver ikke billet. Det er dog en god idé at se programmet igennem i god tid og få bestilt billet, når der er behov for det.

Læs mere på www.magiskedageodense.dk

Pressefoto – Niels Holmgaard