Danmarks største forhandler af Peugeot, C. A. Larsen, udvider forretningen, når de fra februar 2018 også skal sælge Citroën og Suzuki på Fyn. Samtidig åbner virksomheden en ny afdeling i Ringe.

Foto: C.A. Larsen

I mere end 30 år er der rullet Peugeoter ud til kunderne fra C.A. Larsens hovedsæde i Tarup, ligesom der bliver solgt nye og brugte Peugeoter fra afdelingerne i Haarby, Svendborg, Århus, Herning, Holstebro og Lemvig. Nu slutter to nye bilmærker sig til bilforhandlerens katalog, når C.A. Larsen i Tarup fra 1. februar 2018 også bliver forhandler af Citroën, mens virksomhedens nye afdeling i Ringe kommer til at sælge Citroën og Suzuki.

Det glæder Jesper Larsen, der direktør i C.A. Larsen:

“Peugeot og Citroën klæder hinanden rigtig godt. De har mange af de samme kvaliteter og en del tekniske lighedspunkter, men funktions- og designmæssigt afskiller de sig mere og mere fra hinanden. Og med Suzuki tilføjer vi et bilmærke, der er kendt for driftssikkerhed og god værdi for pengene, og som virkelig er en succeshistorie på det danske bilmarked, hvor de er placeret som det 8. mest solgte mærke,” siger Jesper Larsen og tilføjer:

“Vi har igennem årene opbygget et stærkt kundefundament på Fyn. Vi gør meget ud af at være tilgængelige og i øjenhøjde med vores kunder, som til gengæld kvitterer med loyalt at komme tilbage hver gang, de skal købe ny bil – måske fordi, vi altid leverer en seriøs og professionel rådgivning i forhold til både nye og brugte biler.”

Ny afdeling i Ringe
Mens C.A. Larsen udvider med et nyt bilmærke i Odense-afdelingen, udvider virksomheden med en ny afdeling i Ringe. Forhandleren har købt ejendommen Bygmestervej 25 – en meget central placering ud til motorvejen, og den 1. februar 2018 åbner de som Citroën og Suzuki-forhandler i det midtfynske:

“Vi glæder os til at møde kunder fra hele Midtfyn på samme måde, som vi møder kunderne i vores andre afdelinger, og vi gør det med respekt for den forhandler, der i mange år har serviceret kunderne i og omkring Ringe,” siger Jesper Larsen og tilføjer:

“Jeg glæder mig til at slå dørene op og invitere kunderne ind i vores nye butik. Det er en stor udstilling på hele 1.000 kvadratmeter, der giver os mulighed for at præsentere et spændende udvalg af både nye og brugte biler. Samtidig får vi et stort værksted, hvor vi kan servicere og udbedre skader på alle bilmærker og i samarbejde med alle forsikringsselskaber.”

Med afdelingen i Ringe bygger C.A. Larsen videre på en lang tradition for forhandling af Citroën og senest Suzuki fra adressen i det midtfynske.