Vibeke Pope er gået efter sin livs drøm, nemlig at åbne sin egen garnforretning.

Butikken åbnede den 24 september, hedder PurePope og ligger i Brandts Passage.

vibeke20pope-768x1152“Der er en kæmpe interesse og det boomer helt vildt – specielt de helt unge er vilde med at strikke og hækle. Jeg har i lang tid haft lyst til at åbne en butik og nu tager jeg skridtet” fortæller den 48 årige Vibeke Pope.

PurePope har eksisteret i fire år, men har udarbejdet sig fra hendes webshop. Vibeke arbejdede samtidig som lærer, og kunne på den måde få det hele til at hænge sammen. Nu er kridtet lagt på hylden og det der før var en deltids hobby, fylder nu hele hendes hverdag.

“Det er et kæmpeskridt – uden faldskærm. Men jeg har forberedt det i lang tid og jeg glæder mig meget” smiler Vibeke Pope.

PurePope sælger Vibeke Popes egne designs kan man finde i butikken sammen med en masse tilbehør såsom håndslåede, silkeknappe, strikkeramme og selvfølgelig garn.

“Jeg sælger det danske mærke Isager og det japanske Ito. Og så importerer jeg også silke. Mine produkter er i den kvalitetsmæssige høje ende, så derfor passer min forretning godt til Brandts-området. Det er en drøm at få forretning i Brandts. Det er perfekt, for det er det mest hyggelige og stemningsfulde område i Odense” siger Vibeke Pope.

 

Du kan læse mere om den nye forretning lige her