Det kan lyde som et eventyr af H.C. Andersen, men den er god nok. Hver dag frem til og med juleaften kan du få 25 procent i rabat på stærke børnetøjsmærker.

Kids-world, der sælger alt fra rulleskøjter til børnetøj, åbner igen i år låger fuld af stærke tilbud på populære børnetøjsmærker i deres julekalender.

Den 1. december åbnes den første låge med rabat, hvorefter de vilde tilbud fortsætter dag efter dag, indtil den sidste låge i julekalenderen er åbnet.

Tilbud børnetøj
I år er julekalenderen fra Kids-world fuld af rabatter på flere end 100 af de mest populære mærker indenfor børnetøj.

Julekalenderen indeholder i år både En Fant, Hummel, Ralph Lauren, Adidas, Ecco, MaMaMeMo, Sistema og Kids Concept blandt de mange populære brands.

Hvor mange produkter kan man så få rabat på via julekalenderens låger? Hvis vi tager udgangspunkt i de nævnte mærker, så har Kids-world 673 En Fant-produkter, herunder børnetøj og børnesko, 1.566 Hummel-produkter og sådan fortsætter listen.

Hver dag gemmer der sig fem mærker med 25% bag lågerne i julekalenderen. Så du kan sagtens komme ud for flere tusinde varer indenfor børnetøj, sko til børn, vinterstøvler og meget mere til børn.

Sådan får du billig børnetøj hele december
Du finder julekalenderen på kids-world.dk, hvor du hver dag kan åbne en låge. Du kan også få julekalenderen til at komme til dig. Hvis du tilmelder dig Kids-worlds nyhedsbrev, så sendes dagens låge direkte til dig via e-mail.

Børnetøj Odense – Med gratis fragt
Kids-world har gjort det nemt for børnefamilierne at få børnetøj i Odense. Udover de mange dage frem mod jul med stærke priser har Kids-world også gjort det nemt at få tøjet sendt direkte til døren.

Webshoppen tilbyder fri hjemmelevering, så du kan få både dit børnetøj og legetøj sendt direkte til døren, uden du skal betale for det eller købe for et bestemt beløb, for at du kan få gratis fragt.

Populær kreditordning: Børnetøj med børnepenge
De fleste har prøvet at synge: “julen varer længe og koster mange penge”, mens turen går rundt om juletræet juleaften.

Det behøver ikke belaste dit julebudget, hvis du skal købe nyt børnetøj. Kids-world har nemlig en kreditordning, hvor du kan bruge de kommende børnepenge til at betale med.

Bestiller du inden den 20. december, kan du bruge dine børnepenge i januar til at betale med. Bestiller du efter den 20. december, kan du anvende dine børnepenge, som kommer i april måned til at betale med.

Kids-world, der sælger alt fra rulleskøjter til børnetøj, åbner igen i år låger fuld af stærke tilbud på populære børnetøjsmærker i deres julekalender. Foto: ABW