Efter 19 travle år stopper Søren Damgaard som leder for Odense Idrætspark. Ny mand på posten bliver 40-årige Rune Bille, som kommer fra en stilling som centerchef for Midtfyns Fritidscenter. Rune Bille tiltræder hos Odense Idrætspark den 1. juni.

Odense Idrætspark tilbyder en bred vifte af motionstilbud og oplevelser. Stadion, idrætshallen, cykelbanen og svømmehaller med mere – samlet set står 14 anlæg til rådighed for byens borgere, så der bliver stillet store krav til den daglige service og ledelse.

I de seneste 19 år har Søren Damgaard været leder af Odense Idrætspark, men den 11. maj er det slut – efter 43 år i Odense Kommune går Søren på pension. Den nye leder bliver Rune Bille, som tiltræder den 1. juni.

– Søren Damgaard har været en markant og vellidt leder for Odense Idrætspark, så det er naturligvis vemodigt, at vi skal sige farvel til ham. Idrætsparkens faciliteter spiller en stor rolle for foreningerne og borgerne, og det er vigtigt, at vi finder den helt rigtige person til at tage over. Det føler jeg, at vi har gjort med Rune Bille, siger Martin Petersen, Chef for Fritid og Kultur.

Rune Bille kommer fra en stilling som centerchef for Midtfyns Fritidscenter, hvor han har været i seks år. Tidligere har han været souschef for gymnastikhøjskolen Ollerup, så det er en leder med kendskab til både foreningslivet og motionisterne, der rykker til Odense.

– Det bliver utrolig spændende at komme i gang. Odense Idrætspark er et af landets største idrætscenter med mange kvadratmeter, faciliteter og dygtige medarbejdere. Jeg har været utrolig glad for mit nuværende job, men det bliver ikke større på Fyn, og jeg glæder mig til at begynde, siger Rune Bille.

Odense Idrætspark er en del af Odense Kommune og hører under By- og Kulturforvaltningen. Den primære opgave består i at drive 14 forskellige idrætsanlæg, placeret forskellige steder i Odense.