Optikerkæden Smarteyes i Vejle lancerer Your Sun Collection, som er en helt ny solbrillekollektion, designet af kunder.

Når solens stråler varmer, er det vigtigt at beskytte sine øjne med solbriller i høj kvalitet, men solbriller er meget mere end et beskyttelsesmiddel. Solbriller er også personlighed og stil, og netop dét ønsker optikerkæden Smarteyes med deres nyeste solbrillekollektion Your Sun Collection at vise.

Pressefoto Mikkel Eriksen Your Sun Collection
Pressefoto Your Sun Collection Ida Marie

I Your Sun Collection har Ida, Lene og Mikkel designet 6 forskellige solbriller, der er fulde af personlighed: TOURIST, BEACH, VACAY, CAFÈ, FESTIVAL, og HANGOVER.

”Det var super cool at designe min egen solbrille. Det har jeg ikke prøvet før, men det var faktisk også lidt svært, fordi der var så mange valgmuligheder. Jeg designede solbrillerne ved at prøve at forestille mig, i hvilke situationer, jeg ville bruge mine solbriller – som fx på en festival, eller hvis jeg har tømmermænd”, lyder det fra Mikkel Eriksen, der er et af ansigterne bag Your Sun Collection.

Vil du også designe din egen solbrille?

Så kig forbi Smarteyes på Kongensgade i Odense. Lige nu og frem til den 17. juni får du en gratis solbrille med i din styrke, når du køber briller hos Smarteyes.
For yderligere