OK skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om City Balletten:

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt for lokale at støtte Danseakademiet City Ballet, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

På Danseakademiet City Ballet drømmer de om oftere at kunne holde arrangementer for eleverne.

Den drøm er nu rykke tættere på at gå i opfyldelse, efter at akademiet har underskrevet en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Aftalen betyder rigtig meget, da den giver os mere spillerum. Men hvordan og hvilke arrangementer vi kommer til at bruge pengene på, har vi endnu ikke besluttet,” siger Bogusia Gauden, der er dagligleder og underviser hos Danseakademi City Ballet.

Sådan støttes danserne

Aftalen er simpel. Man kan støtte danseakademiet med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Danseakademi City Ballets sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Akademiet får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte danserne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.