OK skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om billard:

Papiret foran Jens Povl Barkler ligger nu underskrevet til stor glæde for ham og resten af medlemmerne i Billardklubben Bristol Odense.

Han har nemlig på vegne af billardklubben indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, som betyder meget, da alle indtægter er vigtige i forhold til at kunne udvikle klubben, fortæller Jens Povl Barkler, som er kasserer.

“En klub har behov for gode indtægter for at holde gang i sig selv og kunne foretage et godt stykke arbejde med de unge. Derfor betyder aftalen med OK meget for os. Vi vil gerne bruge pengene på at styrke ungdomsarbejdet,” siger han.

Sådan støttes klubben

Aftalen er simpel. Man kan støtte billardklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Billardklubben Bristol Odenses sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte dens arbejde med at gøre mere for de unge med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund