Dette er oplyst i en pressemeddelelse fra OK.

Sammenholdet vægtes højt i Fyns Småbådsfiskeklub, men det fører også en række udgifter at holde arrangementer. Det kan være svært at gøre noget ekstra for medlemmerne, lyder det fra klubben. Derfor glæder bestyrelsen sig over en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

Klapsalverne breder sig blandt de fremmødte, da foredraget er forbi.

Der har været klubaften i Fyns Småbådsfiskeklub, og humøret er højt hos medlemmerne.

“Vi vil gerne holde nogle gode klubaftener med relevante foredrag om vores hobby,” fortæller bestyrelsesmedlem og sekretær i Fyns Småbådsfiskeklub, John Bent Hansen.

Men han konstaterer samtidig, at det ind mellem koster penge at tiltrække foredragsholdere.

Derfor glæder sekretæren sig over, at klubben har underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Vi har flere idéer på tegnebrættet til temaer, vi gerne vil have foredrag om, men nogle af dem er dyre – eksempelvis kurser i, hvordan man røger sin fisk,” siger John Bent Hansen.

 

Sådan støttes klubben:

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Fyns Småbådsfiskeklubs sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte de lokale småbådsfiskere med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Pressefoto: OK.

Ifølge John Bent Hansen vil sponsorpengene ikke komme til at gå til drift, da Fyns Småbådsfiskeklub er en velfungerende klub.

“Både økonomisk og socialt er vi godt kørende. Kammeratskabet er godt både på vandet og på land. Derfor skal aftalen komme vores medlemmer til gode,” siger han.

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

 

Fakta om OK og sponsoratet:

OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere

OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer

OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund