Odense har fået sig en ny stjerne – nemlig ilderen Titan, der har vundet Maxi Zoo’s store fotokonkurrence. Valget stod mellem flere hundrede kandidater, men uimodståelige Titan smeltede juryens hjerter. Den nye pelsede stjerne vil i 2019 pryde én af siderne i Maxi Zoo’s limited edition årskalender, der kan fås gratis i Maxi Zoo Odense SØ og Maxi Zoo Odense V.

I løbet af sommeren har stolte kæledyrsejere kunne sende billeder af deres kære kæledægger til Maxi Zoo, som har været på udkig efter landets sødeste kæledyr. Målet var at finde 36 små kæledægger til kædens årskalender for 2019 – og ilderen Titan fra Odense kunne juryen simpelthen ikke stå for. Derfor er den søde ilder blevet udvalgt til at pryde én af siderne i den flotte kalender.

Stjernetitlen varmer den stolte ejer
Titlen som Odenses nye stjerne kommer selvfølgelig ikke som nogen overraskelse for ejeren, Tina Mai Larsen, der alligevel er lidt ekstra stolt i disse dage. Hun indrømmer dog også, at der er faldet lidt ekstra forkælelse i retning mod sin elskede ilder, som har fået serveret sin livret, tørret kød.

Den nye kalender for 2019 kan fås gratis i Maxi Zoo Odense SØ og Maxi Zoo Odense V fra oktober, hvor personalet selvfølgelig er ekstra stolte af byens egen stjerne.

Titan. Foto: Klix Kommunikation