Bysbarn åbner butik i Odense

Danske DEMOCRATIC EYEWEAR udvider sit brillekoncept til Odense og åbner sin anden butik. Bag virksomheden står blandt andet Stig Hansen, som ikke kun er født og opvokset i Odense, men det var også her han startede både sin optiker- og designkarriere. DEMOCRATIC EYEWEAR har en mission om: At levere eksklusive topbriller til faste overskuelige priser, der ligger langt under de priser, topbriller plejer at koste. Dermed kommer der endelig konkurrence på brillemarkedet i Odense. 

Folkene bag den nye brillebutik

Stig Hansen er en del af holdet bag DEMOCRATIC EYEWEAR og står for design og udvikling af virksomhedens egen brilleserie og samarbejder. I butikken vil man til dagligt møde Annette Engelbreth Holst og Dorte Thuesen Skjoldager, som vil stå for synstest og rådgivning i valg af nye briller. Download billederne i høj kvalitet til fri afbenyttelse her.

39 år efter han startede sin optikerkarriere i Odense, vender Stig Hansen atter tilbage til sin fødeby med et nyt konkurrencedygtigt brillekoncept. Sammen med 3 andre erfarne brillefolk, står han bag virksomheden DEMOCRATIC EYEWEAR, der gør op med dyre brillepriser på både egne designs og verdenskendte brands. Brillemarkedet er en jungle af tilbud og rabatter, hvor man alligevel ender med alt for høje priser i forhold til produktionsomkostninger. Ved direkte indkøb af højkvalitets glas og stel kan DEMOCRATIC EYEWEAR tilbyde briller, der på kvalitet matcher de dyreste på markedet, men til faste attraktive priser.

Butikken ligger i Klaregade 7 i Odense, hvor Annette Engelbreth Holst og Dorthe Thuesen Skjoldager til dagligt vil stå for synstest og rådgivningen i valget af nye briller. Anette og Dorthe har begge arbejdet i branchen i mange år, og de ser frem til at være en del af det nye brillekoncept. Instrumenterne, som de benytter til øjenundersøgelser er innovative og af seneste teknologi. Brilleglassene bliver leveret af branchens bedste. Dermed sikres en kvalitetsoplevelse fra man kommer ind i butikken, til man går ud og møder verden med nye briller.

Butikken i Odense, er den anden butik i rækken for DEMOCRATIC EYEWEAR, som i oktober sidste år lancerede konceptet med en butik på Østerbro i København. Den danske virksomhed har ambitioner om at udvide sit koncept til endnu flere i fremtiden.

 Hele pakken i simpel prisstruktur
Stig Hansen, CPO i DEMOCRATIC EYEWEAR forklarer, ”Det er jo fantastisk, at jeg efter så mange år kan vende tilbage til der, hvor det hele startede. Det var i Odense, at jeg udviklede min kreative side inden for design, og der var her, jeg første gang prøvede kræfter med brillefaget. Hos DEMOCRATIC EYEWEAR er vi alle brilleentusiaster, og det er min opgave at sikre kvaliteten og kræse for alle detaljerne med vores egne brilledesigns og samarbejder. Det gælder alt fra sofistikerede tynde glas, specialdesignet stel og tysk producerede hængsler. Derudover har vi også fokus på at vores egen brilleserie skal være bæredygtig i fremtiden. Det betyder, at vi fremover vil komme til at arbejde med genbrug af fx havplast og omsmeltede våben”.

DEMOCRATIC EYEWEAR har en simpel prisstruktur, hvor der kun er otte priser. Der er to priser for glas (enkeltstyrke glas og glas med glidende overgang) og fire priser for stel (egne stel, stel fra kendte brands i to priskategorier). Alt er inklusive i prisen. For eksempel kan man få et par Gucci-briller med enkeltstyrke for 3.995 kr. i tyndest mulige glas uanset styrke, mens et tilsvarende par i DEMOCRATIC EYEWEAR’s eget design koster 995 kr. Dermed bliver den eksklusive del af brillemarkedet for alvor udfordret.

Webshop: www.democraticeyewear.com

 Butik: Klaregade 7, 5000 Odense C

Den 13. marts inviterer DEMOCRATIC EYEWEAR til reception i butikken fra kl. 15 til kl. 18, hvor åbningen fejres med lidt godt til ganen og en hyggelig snak med brillentusiaster.