Det sidste år har Odense havn udviklet sig til et populært mødested for både private samt erhvervsdrivende. Udviklingen er først lige begyndt, og fortsætter det næste stykke tid, men allerede nu kan du nyde de mange nye omgivelser.

Byens Bro som i dag forbinder havnen og Odense centrum spiller en vigtig faktor i byens udvikling. Broen danner et bånd mellem to populære punkter i Odense.

Idet havnebyens bron ligger lidt langt væk for cyklisterne, er det nemmere for dem at komme dertil, hvilket også gavner populariteten og udviklingen af havnen.

Byens Bro løber mellem Østre Stationsvej og det nye HF&VUC i Kottesgade.

Byens Bro modtager europæisk stålpris
ECCS (European Convention for Constructional Steelwork) har tildelt Byens Bro en ærespris for kreativ og enestående brug af stål. Byens Bro snor sig elegant over jernbanens mange spor og perroner og forbinder by og havn for fodgængere og cyklister.

Ambitionen med designet har været at skabe en enkel og smuk konstruktion, der tilbyder fodgængere, cyklister og rejsende en oplevelsesrig og velfungerende forbindelse. Der er brugt i alt 435 tons stål, og en 40 meter høj pylon i højpoleret stål har gjort broen til et karakteristisk nyt vartegn i Odense.