Boie Skov Frederiksen er ansat som ny afdelingschef for Erhverv og Bæredygtighed i By- og Kulturforvaltningen. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Frederikshavn Kommune og tiltræder i Odense den 3. april.

By- og Kulturforvaltningen har ansat en ny afdelingschef for Erhverv og Bæredygtighed. Det bliver Boie Skov Frederiksen, som tager over fra Lars-Bo Lund Johansen, der har fungeret som konstitueret afdelingschef siden december 2017.

49-årige Boie Skov Frederiksen kommer fra en tilsvarende stilling som centerchef for Center for Teknik og Miljø i Frederikshavns Kommune, og han har tidligere været chef for rådgivningsafdelingen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse samt bestridt en række stillinger hos landbrugsorganisationer og -virksomheder. – Det har været vigtigt for mig, at vi fik en afdelingschef, som havde lyst til de spændende udfordringer, der ligger i udviklingen af Erhverv og Bæredygtighed. Det er vi lykkedes med, og det var et enigt ansættelsesudvalg, som pegede på Boie Skov Frederiksen, siger administrerende direktør Anne Velling og uddyber: – I den sammenhæng glæder jeg mig over, at vi modtog ansøgninger fra utroligt mange kvalificerede kandidater. Det fortæller, at det er en spændende stilling i en attraktiv forvaltning og by.

Boie Skov Frederiksen har første arbejdsdag som afdelingschef tirsdag den 3. april, og han ser frem til nye udfordringer i Odense Kommune. – Det er en spændende afdeling, og jeg ser blandt andet frem til at arbejde mere med erhvervsområdet og få det koblet tættere til de øvrige kontorer i afdelingen. Odense er en meget interessant by, som har et stort potentiale for udvikling, og jeg glæder mig til at møde mine nye kolleger og blive en del af forvaltningen, siger Boie Skov Frederiksen.

Erhverv og Bæredygtighed foretager myndighedsbehandling inden for miljø, bolig og erhverv. Afdelingen består af følgende kontorer: Erhvervskontakten, Landbrug og Natur, Industri og Klima og Byggesag.