ODEON er Odenses nye samlingpunkt for befolkningen. Gammel eller unge spiller ingen rolle her, der er plads til alle.

Der er ikke lang tid til åbningen og ODEON har givet en udtagelse om deres flotte projekt.

“ODEON er Odenses nye musik-, teater- og konferencehus med en fantastisk beliggenhed i Odense centrum – i det gamle H. C. Andersen kvarter.

ODEON kommer til at byde på en række kultur- og musikoplevelser og meget mere. Eftersom ODEON skal fungere som byens nye samlingspunkt, har vi i vores hus medtænkt alle byens borgere – selv de mindste.

I huset kan I opleve noget for enhvers smag, og derfor har vi samlet alt under ét tag – lige fra musik, kunst, et lille hyggeligt mødested med vennerne, en stor konference, komik, teater, udstillinger, indbydende spisesteder og rundvisninger.

Selvom ODEON er en ny bygning, og skal for alvor tages i brug den 1. marts 2017 med spritnye lokaler og sæder, er huset yderligere blevet et symbolsk tegn på Odenses udvikling, der omhandler ”Fra gade til by” projektet.

Vi har ikke glemt nogen. Vi har nøje sammensat et hus, hvor der er plads til alle. Vi ønsker, at der skal være arrangementer for unge, gamle og alle de mange ind i mellem, siger Sara Ekknud, der er kulturchef for ODEON.

Siden bygningen er kommet til er det gået stærkt inde på ODEONs kontor, og huset har nu offentliggjort de første forestillinger til foråret 2017. Allerede nu kan man købe billetter til de oplevelsesrige forestillinger.

ODEON er faktisk virkeligt nu. Nu kan man købe billetter til vores Store Sal med 1.740 spritnye sæder.

Vi glæder os til at se jer i vores ODEON.”

Sådan lyder det fra kulturchefen Sara Ekknud

odeon

ODEON åbner den 1. marts 2017 – glæd jer og hold jer opdateret. Der er garanteret et rigeligt program og masser af underholdning.

Du kan også selv undersøg ODEON nærmer på deres hjemmeside her