OFF skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om film for børn og unge:

Hos OFF viser vi de bedste kortfilm fra hele verden, også til børn og unge, når festivalen løber af stablen for 45. gang i uge 35. Spændende, tankevækkende kortfimpakker, der kan udfordre og underholde, skræddersyet til de yngste, mellemste og ældste børn og unge. I år kan filmene nydes fysisk i Odense i uge 35 og på vores streamingtjeneste OFFstream.dk.

Film for børn og unge, foto: OFF

Vi har filmpakker til børn og unge, der henvender sig til grupperne 3+,5+,8+,11+, 14+. Hver filmpakke bliver vist flere gange i løbet af ugen. Hvor og hvornår filmpakkerne vises, kan tjekkes på OFFs hjemmeside www.filmfestival.dk/programoversigt, hvor der også kan bestilles billetter. Billetter til Børn & Unge-programmerne er gratis.

Vær opmærksom på, at der er færre pladser i salene, da kun hvert andet sæde må benyttes jf. retningslinjerne i forbindelse med CoVid19. Ændres retningslinjerne, vil vi åbne op for flere billetter.

Det er kun programmet for OFF Junior, der ligger tilgængelig for billetbestilling. Resten af vores store program kommer i starten af juli.

Allerede nu er der åbent for skoler og institutioner i vores billetsystem. Billetterne er gratis. Det skal blot bookes på forhånd og I skal møde op senest 15 min før programmet starter.

• Billetter til film bestilles via www.filmfestival.dk/programoversigt

• Klik på den ønskede filmpakke i programoversigten, scrol ned til ‘tider’ på siden og klik på “Reserver billetter”

• Husk at vælge gruppebillet under billettype og ikke standard.

OFF20 finder sted fra mandag d. 24. august til søndag d. 30. august. Der vises film fra morgen til aften, men alle visninger til børn og unge er programmeret i formiddagstimerne mandag til fredag.

D. 3. august lancerer OFF streamingplatformen OFFstream.dk. På OFFstream.dk kan du finde over 150 tidligere konkurrencefilm fra OFF samt kortfilmspakker fra OFF og Med Skolen i Biografen ganske gratis.

I år kan du for første gang også opleve de nyeste konkurrencefilm fra årets festival online på OFFstream.dk fra d. 24. august. Det koster 89 kr. at være med til festivalen online, og du køber adgang til alle 129 udvalgte konkurrencefilm i to uger fra d. 24. august til d. 6. september.

Den fysiske festival foregår som altid i Odense fra d. 24. august til d. 6. september.