Snart kaster weekenden sig igen over Odense. Måske har I haft en utrolig travl uge, hvor stress og jag har fyldt meget. De fleste af os ser derfor frem til weekenden. Især i de perioder, hvor det er allerhårdest at kæmpe sig gennem dagen, og hvor jobbet og karrieren kører på den store klinge.

Og weekenden er da også en kærkommen ugentlig begivenhed, hvor verden og byen står åben, og I kan lave lige præcis det, I har lyst til. I har tid til de ting og oplevelser, I næppe kan få til at passe i kalenderen fra mandag til torsdag.

Er I et par, der bor sammen og begge har travlt, så giver det altså mening at bruge weekenden til at få noget afveksling på menuen. Det er her, det handler om jer og ikke alt mulig andet. Sæt tid af til at være sammen som par. I vil opleve, at det er noget i har brug for. Foruden sjove oplevelser og underholdende dage i weekenden, så er tiden sammen også med til at gavne jeres forhold og holde gnisten ved lige.

Men hvad skal I lige sætte på programmet, når i nu har gjort plads? I Odense går det heldigvis ikke stille for sig i weekenden. Vinteren er også ved at gøre sit indtog i Odense, men det betyder ikke, at der ikke stadig er fantastiske aktiviteter at give sig til. Her er en række ordentlige vinteraktiviteter for parret i Odense.

Hygge derhjemme?
Selvom vinteren også byder på hyggelige aktiviteter ude i byen, så er det ikke altid lige indbydende, at bevæge sig ud, når man kigger ud af vinduet. Men det behøves bestemt ikke være en dårlig ting for jer som par. udnyt i stedet weekenden til at hygge max sammen, når i nu har tiden. I kan stene jeres yndlingsserie eller yndlingsfilm. I kan lave lækker mad sammen og prøve nye opskrifter. Eller øge spændingen lidt og måske sætte et odds på, hvem der bliver europamester håndbold. Jeres muligheder er kort sagt vidt åbne.

Hvordan smager Odense?
Når i nu befinder jer midt i Odense, så ville det næsten også være ærgerligt ikke at bruge weekenden på at udforske, hvad byen kan byde på af smagsoplevelser. Som Danmarks tredjestørste by, er der rigeligt at komme efter i Odense. Både lækkert mad, øl, vin og drinks ligger for jeres fødder. Udforsk byens forskellige steder, og tag eventuelt et kig på, hvilke steder der har klaret sig bedst i diverse anmeldelser. Så er i næsten sikre på ikke at blive skuffede.

Dyreinteresseret?
En romantisk tur i Zoo er altid en god måde at tilbringe noget af weekenden. Her har Odense Zoo alt, hvad du leder efter af spændende og eksotiske dyr. Der er nu ikke noget som en god gåtur gennem parken med sin elskede, hvor i nyder de skønne syn af forskellige flotte og levende væsener.

 

Vinteren er også ved at gøre sit indtog i Odense, men det betyder ikke, at der ikke stadig er fantastiske aktiviteter at give sig til. Pressefoto.