Kom til vurderingsdag hos os på Brandts i Odense tirsdag 27. september kl. 14-17, hvor vores specialister stiller op til vurdering af orientalsk kunst og kunsthåndværk.

På vurderingsdagen får du chancen for at få stillet din nysgerrighed, og hvem ved – måske gemmer dine skabe på høje hammerslag? Det koster ikke noget at få en vurdering, obrandtsg den er tilmed uforpligtende. Er genstanden for stor, medbring gerne et vellignende foto samt målene.

Gode priser på orientalsk kunst

Vi følger nøje tidens tendenser og ser, hvad der efterspørges på auktionsmarkedet. Lige nu ser vi utrolig flotte hammerslag på orientalsk kunst og kunsthåndværk grundet den stærke økonomi i Fjernøsten og søger derfor kinesisk porcelæn, buddhaer, jadefigurer, billedruller, offerkopper, røgelseskar, buster, møbler og malerier m.m.

I sommer solgte vi en seksfløjet kinesisk skærm fra slutningen af 1800-tallet for 1,2 mio. kr. på den internationale auktion i Bredgade. Skærmen havde tilhørt den danske ingeniør Johannes Holmberg (født i 1877), der var udstationeret i Kina fra 1903-30.