Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler centrum i tidsrummet 8-16. august 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-odense.dk

Hærværk
5000 Odense C – Adamsgade
Peugeot 206, årgang 2003. Ridset med ukendt spids genstand på hele bilens højre side. Holdt parkeret ved fortovskant.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Kochsgade
Part 1, lægeambulance, kører i nordøstlig retning ad Kochsgade med udrykningssignalerne tændte, da de ud for nummer 121 foretager overhaling af Part 2 der samtidig foretager svingning i nordvestlig retning, hvor Part 1 påkører Part 2 bagfra.

Vold
5000 Odense C – Slotsgade
Medarbejder i Lidl fik et slag med en glasflaske i baghovedet af en gerningsmand, som blev vred over, at han skulle forlade butikken. Medarbejderen forsvarede sig ved at slå gerningsmanden et slag med knyttet hånd i ansigtet, således at gerningsmanden faldt.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Jarlsberggade
Metalgrå Peugeot 307. Højre forreste siderude knust. Stjålet servicebog og cd er fra handskerum. Mørkeblå Niketaske med hvid t logo s tjålet fra bagagerum. Tasken indeholdt sorte Nike Free sko, cowboybukser, bælte, T-shirt og Tommy Hilfinger ur med sort læderrem.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Skt. Anne Plads
BMW, sort. Bagruden knust. Stjålet kuffert med tøj, toiletgrej m.v.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Filosofgangen
Bagrude knust i personbil, hvorfra der er fjernet en kuffert og en rygsæk. Fundet af forurettede ved busstoppestedet på filosofgangen, stående bagved sagens person.

Tricktyveri
5000 Odense C – Haugstedsgade
Gerningsmanden skaffede sig adgang til lejligheden ved at ringe på dørtelefonen, og under påskud af at skulle besøge nogen på en etage højere oppe blev vedkommende lukket ind af forurettede. Forurettede havde problemer med sin telefon og gerningsmanden tilbød at hjælpe. Stjålet fra taske som stod i sofa i nærheden af telefonen: 1 stk. tegnebog med kontanter, sygesikring. Tegnebogen blev fundet tømt for i ndhold b ag et lille stuebord.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Kløvermosevej
To personbiler, hvoraf den ene er en handicap bil og en lastbil kørende sydøst ad Kløvermosevej. Den bagerste part som er en lastbil kører op bagi den foran holdende handicap bil, som bliver skubbet op i en foran holdende personbil.

Butikstyveri
5000 Odense C – Benediktsgade
Forsøg på tricktyveri. Ung kvinde med sort hår, der var sat op i en hestehale med en pink elastik, iført en pink T-shirt og grå stramtsiddende jeans, henvendte sig i butikken på dårligt engelsk og forsøgte tricktyveri ved at skabe forvirring omkring et køb. Hun havde betalt med en 1000 kr. seddel, men ændrede mening og ville have pengene tilbage. I mellemtiden havde hun taget 500 kr. fra kassen. Ekspedienten opdagede dette og blev vred, hvorfor hun smed kvinden ud af butikken. Kvinden efterlod derved 500 kr. i butikken. Kvinden satte sig i en udenlandsk, sølvgrå personbil en BMW eller Mercedes , reg.nr. HGWGA101. I personbilen sad der desuden en mand.

Hærværk
5000 Odense C – Tolderlundsvej
Peugeot 108, sort. Lang ridse på hele højre side, muligvis lavet med en nøgle.

Hærværk
5000 Odense C – Østergade
Peugeot 206, sølvgrå. Fire dæk skåret op samt bule i fordør samt ved baghjul.

Hærværk
5000 Odense C – Nyborgvej
Sølvgrå personbil Toyota Corolla, 1 stk. sidespejl ødelagt ved spark eller slag.

Tricktyveri
5000 Odense C – Rødegårdsvej
Forurettede bor i en etageejendom og var kommet ind i trappeopgangen da hun blev kontaktet af 2 personer, A: mand, ca. 35 år, ca. 170 cm høj, buttet, mørkhåret, ikke etnisk dansk og mørk i huden, iført rødternet skjorte og cowboybukser og B: mand, ca. 30 år, ca. 180 cm høj og slank, fuldskæg, iført hvid T-shirt og kasket. Ikke etnisk dansk, lys i huden.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Middelfartvej
Cyklist påkørt af k
nallert
bagfra på cykelsti. Knallertføreren efterfølgende kørt fra stedet i vestlig retning mod Bolbro.

Hærværk
5000 Odense C – Jernbanegade
Yderste lag af vinduer ud mod Skt. Gertruds stræde knust på Cafe Skt. Gertrud.

 

Indbrud

Sted Beskrivelse
Indbrud i campingvogn forsøg 5000 Odense C – Åløkke Allé Forsøg på indbrud i campingvogn. Vindue forsøgt brudt op på alle sider på Hobby Exclusive.