Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler centrum i tidsrummet 10-18 januar 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-odense.dk

Tricktyveri
5000 Odense C – Kragsbjergvej
Anmelder oplyste, at der blev ringet på døren, og forurettede havde åbnet. Forurettede var dårligt gående og benyttede derfor rollator. Med rollatoren spærrede forurettede for vejen til lejligheden. En yngre dame mellem 20-25 år, ikke dansk, sagde, hun samlede ind til handicappede uden ben. Hun spurgte samtidig, om hun måtte låne toilettet. Men forurettede sagde nej til det hele og bad kvinden om at forlade stedet, hvilket hun havde gjort. Intet stjålet.

Tyveri fra villa/landejendom
5000 Odense C – Bjergegade
Smedejernslåge, håndlavet, sort, skruet ud af murstensvæg.

Færdselsuheld med personskade
5000 Odense C – Toldbodgade
Part 1, personbil kørende ad Toldbodgade i sydvestlig retning påbegyndte venstresving i krydset Åløkke Alle for grønt lys. I forbindelse med dette skete der påkørsel af part 2, cyklist, der kørte ad Åløkke Alle i nordlig retning. Part 2 kørte frem for rødt lys.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Hans Mules Gade
Færdselsuheld efter vigepligtsforseelse. Part 1, personbil kørte i østlig retning ad Sortebrødre Stræde med en hastighed af ca. 20 km/t. I krydset kørte part 1 frem for sin ubetingede vigepligt og kørte ud foran part 2, cyklist, der kørte ad Hans Mules Gade i sydgående retning med en hastighed af ca. 15-20 km/t. Part 2 blev ikke ramt, men skulle bremse hårdt og styrtede. Part 1 kørte efter uheldet videre i sydgående retning ad Hans Mules Gade, inden han blev standset af vidnet.

Hærværk
5000 Odense C – Skibhusvej
Land Rover Discovery, personbil, årg. 2006, sort. Højre bagerste siderude knust.

Vold
5000 Odense C – Ansgargade
Gadevold. Forurettede blev skubbet hårdt i ryggen og slog hovedet i asfalten. Forinden havde gerningsmanden råbt: “I’ll kill you” til vidner.

Røveri mod andre
5000 Odense C – Mageløs
Forurettede traf tre mænd, der fulgte med ham ind i en trappeopgang. A tog halsgreb på forurettede og tvang ham ned på jorden, hvor B og C tildelte forurettede flere knytnæveslag i maveregionen. A fratvang derefter forurettede hans pung indeholdende dankort. Herefter truede A,B og C med at stikke forurettede med en kniv, hvis ikke han opgav koden til dankortet, hvilket forurettede derefter gjorde. Bagefter forsvandt A og C med forurettede dankort i ca. 5 minutter, mens B holdt forurettede tilbage og truede med slå ham ihjel, hvis pinkoden var forkert.

Brand i køretøj
5230 Odense M – Carl Blochs Vej
Brand i køretøj. Eksplosion i bagagerum.

Brandundersøgelser
5230 Odense M – Carl Blochs Vej
Brand i køretøj: Hvid Mercedes Benz årgang 2009. Køretøjets kabine sås udbrændt. Personbil ved siden af havde fået knust siderude, men ellers ingen skader.

Våbenloven, i øvrigt
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Sigtede fremholdt forinden visitation en peberspray fra sin jakkelomme. Sigtede erkendte overtrædelse af våbenloven og underskrev konfiskationserklæring.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Sigtede fremholdt forinden visitation 1. stk. springkniv (lille) i nøglering. Sigtede erkendte overtrædelse af våbenloven og underskrev konfiskationserklæring.

Knivloven, §1, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Sigtede blev i forbindelse med ransagning af personbil fundet i besiddelse af en kniv med bladlængde på 9 cm., som lå i midterkonsollen lige op af gearstangen. Sigtede vedkendte sig ejerskabet, men nægtede overtrædelse af knivloven.

Knivloven, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Sigtet for overtrædelse af knivlov. Kniv fundet i kasteafstand fra den bil, sigtede sad som passager i. Sigtede nægtede, at det var hans kniv.

Brugstyveri af reg. personbil
5230 Odense M – Klingstrupvænget
Sigtede stjal personbil med rette nøgle fra veninde/ekskæreste, uden hun var bekendt med det. Sigtede erkendte forholdet.

Brugstyveri af reg. personbil
5230 Odense M – Hesbjergvænget
Tyveri af personbil Regnr. VN48121, grøn farve, Mazda 626, personbil, årg. 97.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Slotsgade
Tyveri fra Mazda 6 stationcar mørkegrå. Stjålet: Mobiltelefon af mærket Samsung S7 galaxy i guld platin farve. Forurettede havde glemt at lukke vinduet på passagersædet, hvor telefonen lå.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Brandts Passage
Dankort og kørekort stjålet fra jakkelomme, imens forurettede var på bar.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Banegårdscenter
Stjålet fra rygsæk, der blev båret på ryggen: Pung med diverse indhold. Efterfølgende hævet på kortet.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Vestergade
Forurettede og vidne stod på rulletrappe ved Barasso Odense, da en person stillede sig bag dem. Kort efter fornemmede forurettede, at der var noget galt, idet personen stod alt for tæt på dem. Hun undersøgte derfor, om hun manglede noget og opdagede, at hun manglede sin mobiltelefon. De to skyndte sig at løbe efter personen. Det lykkedes at indhente ham i Vintapperstræde i Odense. De henvendte sig til ham, og han udleverede mobilen til forurettede igen.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Kongensgade
Fra jakkelomme stjålet en pung.

Tyveri af taske/bagage
5230 Odense M – Bilka
Taske mrk. Louis Vuitton, indeholdende div. personlige effekter. Stjålet fra indkøbsvogn under læsning af vare i forurettedes bil.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Munkebjergvej
Part 2s bil holdt parkeret på Munkebjergvej i højre side i færdselsretningen. A bakkede ud fra ejendom på modsatte side af gaden. Herunder ramte As bil med bagenden part 2s bil venstre forskærm. Der kom en bule i skærmen. A standsede og steg ud af bilen – så skaden på part 2s bil, hvorefter A kørte fra stedet. Et vidne til uheldet en besked på part 2s bil om episoden.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Skt. Jørgens Gade
Part 1 kørte ad Sankt Jørgens Gade i østlig retning og holdt stille for rødt i krydset Sankt Jørgens Gade/Østerbro i venstresvingsbanen. I krydset blev part 1 kontaktet af en aggressiv cyklist, som var utilfreds med part 1s kørsel. Cyklisten stillede sig på venstre side af part 1s bil og råbte ad part 1. da det blev grønt lys foretog part 1 en venstresvingning i en så bred bue uden om cyklisten, men hans højre forskærm ramte bagerst på venstre side af part 2, som kørte mod øst ad Sankt Jørgens Gade og fortsatte lige over krydset i østlig retning. Part 1 bemærkede, at der kun var tale om materiel skade og følte sig ikke tryg på stedet grundet cyklistens opførsel. Så han forlod stedet uden at udveksle oplysninger. Ved ankomsten til sin arbejdsplads kontaktede part 1 politiet og oplyste om hændelsen.

Færdselsuheld
5230 Odense M – Læssøegade
Part 1 kom kørende i personbil ad Tietgens Alle i østlig retning. Part 2 kom kørende på cykel på cykelstien ad Tietgens Alle i vestlig retning. I krydset Tietgens Alle og Læssøegade skulle part 1 svinge til venstre og påkørte derved part 2, der kørte lige ud i krydset.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Sigtede, som ikke havde erhvervet kørekort, førte personbil, selvom han var spirituspåvirket over det tilladte.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Thorsgade
Sigtede gav en uniformeret patruljebil fingeren, i forbindelse med forbikørsel. Der var i øvrigt en del trafik på gerningsstidspunktet.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Vestergade
Sigtede råbte “fuck panserne” og “pansersvin” ad patruljen, ligesom han gestikulerede med sin langfinger mod patruljen, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden, idet der var mange mennesker forsamlet i området.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Søndergade
Sigtede råbte “fucking racist”, fire gange højlydt fra adressen Vesterbro 5, idet hans bil havde fået en p- afgift. Dette til stor gene for fodgængere og andre handlende i området. Han erkendte forholdet.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Slotsgade
Sigtede stod og urinerede op ad husvæggen til adressen, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Slotsgade
Sigtede stod og urinerede op ad husvæggen til adressen, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Claus Bergs Gade
Syv personer i tumult ud for Lørups Vinstue i Odense. To af personerne var oppe at slås, og de andre forsøgte at stoppe dem. Ved patruljernes ankomst var der kommet ro på stedet. To personer havde begge mindre skader i ansigtet, hvorfor de blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at indlede sig i slagsmål. De erkendte begge forholdet.

Hærværk
5000 Odense C – Astrupvej
Førerdør på sølvmetal Ford C-Max, årgang 2016 ridset med ukendt genstand. Flere lange ridser. Bilen havde været parkeret udenfor bopælen.

Hærværk
5000 Odense C – Overgade
Hærværk: Rude ind til Butik India knust med stor sten. To gerningsmænd undløbet fra stedet. Signalement: Drenge omkring 15 år, begge iført mørkt tøj med hætter, mørke bukser. Løb væk fra stedet i retning mod Grønttorvet.

Hærværk
5000 Odense C – Kochsgade
Forurettede oplyste, at da han var ude at gå morgentur med sin hund, så han, at alle fire dæk på hans personbil, en sølvfarvet Polo, var punkteret. Dækkene var skåret op.

Hærværk
5000 Odense C – Kanalvej
Hærværk på brugstjålen personbil VZ32447, Audi A6.

Hærværk
5000 Odense C – Vestergade
Forurettedes søn samt fire venner kørte i en sort Volvo ved Dalum Landbrugsskole. Bag dem kørte en sølv-grå Kia. Personerne i Kia’en blev vrede på forurettedes søn, idet han kørte langsomt. Personerne i Kiaen forfulgte Volvoen ind til centrum af Odense. Personerne i Kiaen steg her ud og løb hen til forurettedes bil, hvor den ene ødelagde det højre sidespejl på bilen. Personerne kørte herefter fra stedet.

Hærværk
5230 Odense M – Hjallesevej
Rød Postnord Danmark postkasse fyrværkerisprængt.

 

Indbrud

Sted Beskrivelse
Indbrud i forretning 5000 Odense C – Roersvej Tre personer smadrede vindue under tagudhæng, formentligt for at aktivere alarmen. Ingen indstigning og intet stjålet.
Indbrud i øvrigt 5000 Odense C – Skibhusvej Vindue opbrudt. Stjålet: Kontanter.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Damhusvej Kvinde råbte til anmelder fra altan om at ringe til politiet på grund af indbrud.
Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum 5000 Odense C – Nyborgvej Kælderrum, dør med hængelås brudt op. Stjålet: Køkkenknive, Playstation 2 og Playstation 3, X-boks 360, kabler og stik samt fjernstyret bil.
Indbrud i virksomhed 5230 Odense M – Østerbæksvej Anmelder oplyser, at hun kan se, at mindst to personer netop har smadret en butiksrude i en frisør overfor anførte adresse, og at en gerningsmand befinder sig inde i butikken.
Indbrud i virksomhed 5230 Odense M – Tagtækkervej Hoveddør brudt op. Stjålne genstande: To Samsung tablets.
Indbrud i virksomhed 5230 Odense M – Billedskærervej Dør sparket ind. Intet stjålet.
Indbrud i øvrigt 5230 Odense M – Rødegårdsvej Vindue brudt op. Stjålne genstande: Mønter fra pengekasse .
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Hørdumsgade Indbrud i hus hvor familien lå og sov på l. sal. Gerningsmanden havde opbrudt vindue. Ved indrækning fjernet PH 2/1 bordlampe med glasskærm.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Vilhelm Kyhns Vej Vindue opbrudt. Stjålne genstande: Tøj grålige jakke sæt samt motorcykel jakker.
Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum 5230 Odense M – Rødegårdsvej Indbrud i kælderrum. Stjålet: Værktøj: Boremaskine + tilbehør af mærket Bosch, elektrisk hækkesaks af mærket Bosch, værktøjskasse med indhold af værktøj, lufttrykker i grøn, elektrisk sort bil til børn, bøger fra medicinstudie, cykeltrailer i sort med regnslag og et rødt fuglebur med sorte tremmer med tilbehør.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Finlandgade Stige opsat til 1.sal, hvor vindue var forsøgt opbrudt. Ingen indstigning.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Kildemosevej Indbrud i autogenbrug. Port opbrudt. Der var forøvet hærværk på 5-6 biler. Stjålet: Uindregistreret personbil, Hyundai Elentra, sort, årg. 2004.
Indbrud i forretning 5000 Odense C – Skibhusvej Vindue opbrudt. Intet stjålet.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Købkesvej Vindue opbrudt. Stjålne genstande: Akku skruemaskine Grøn, mrk. Bosch.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Østre Stationsvej Opbrud af opgangsdør. Intet stjålet.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Solfaldsvej Anmelder oplyste, at han var ude at gå en tur. Da han gik forbi skolen, så han to unge mænd formentlig i mørkt tøj. Den ene stod lidt væk fra skolen, mens den anden forsvandt ude af syne og ind på skolens område. Herefter hørte anmelde en rude blive knust. Kort efter kom de begge til syne igen på hjørne, hvor de stod lidt. Herefter gik de begge hen langs skolens husmur, hvor de forsvandt. Det så dog ud som om, at der kom aktivitet inde på skolen tæt på, hvor de forsvandt. Kort efter kom begge til syne igen, hvor de nu løb i høj fart i retning mod kirkegården. Anmelder mente, at den ene havde en plastikpose i hånden.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Borgervænget Kælderdør – rude knust. Stjålne genstande: Smykkeskrin, højtaler Sonos, vægur
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Jernbanegade Vindue knust. Stjålet: To højttalere mrk. LOGITECH , armbåndsur, mrk. CERTINA. sort , to flasker vodka mrk. Smirnoff.
Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum 5000 Odense C – Allégade Indbrud i kælderrum. Stjålet 9-10 flyttekasser. Fire indeholdt Royal Copenhagen stel. Resten indeholdt gammelt møbelpolster værktøj.
Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum 5000 Odense C – Nedergade Dør opbrudt til kælderrum. Stjålet: intet overblik.
Indbrud i garage/udhus 5230 Odense M – Hunderupvej Vindue aflistet. Cykel stjålet.