Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler centrum i tidsrummet 31. januar-7. februar 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-odense.dk

Brand i køretøj
5230 Odense M – Carl Blochs Vej
Brand i parkeret BMV 530. Bilen var overtændt ved patruljens ankomst.

Pengefalsk
5000 Odense C – Overgade
Ukendt gæst betalte med falsk 1000 kr. seddel.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5000 Odense C – Mølleløkkevej
Ukendt gerningsmand formentlig kommet ind via ulåst dør. Stjålet: Synthesizer mrk. Roland GR55 GKBK til el-guitar, medicin.

Tyveri fra villa/landejendom
5000 Odense C – Emilievej
Stjålet: Barnevogn og kurv som transport, to Ipads, Macbook, Samsung 55 fladskærm, to Kaj Boyesen aber, Lucie Kaas figurer mus, Georg Jensen træelefanter – to store og to små, Georg Jensen stor elefant blå, Bose radio, Gundtoft jakke sort, sort Selected jakke, to Marc Jacobs tasker – en sort og en pudderfarvet, to Marc Jacobs punge sort med guld og lille beige og diverse smykker. I øvrigt ikke overblik.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Flakhaven
Fra brun skindtaske stjålet sort pung i kunstlæder, indeholdende kontanter mv.

Tyveri af taske/bagage
5000 Odense C – Roersvej
Stjålet: Lille sort taske, indeholdende to punge begge med kontanter, kort mv. En orange skindpung og en sort skindpung.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Sortebrødre Stræde
Part 2 kørte som cyklist ad Hans Mules Gade i sydlig retning. Pga. snevejr overså hun Part 1, der som fører af personbil holdt tilbage ved udkørslen af Sortebrødre Stræde – med bagenden af køretøjet lidt inde på cykelstien – hvor han afventede ophør i den tværgående trafik før venstresving mod Hans Mules Gade. Ved påkørslen af bagenden på Part 1s personbil faldt Part 2 ned på asfalten. Umiddelbart kun mindre materieller skader.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Skibhusvej
Part 1, personbil kørte ad Nørrevænget i østlig retning og kørte frem for ubetinget vigepligt og overså herved part 2, personbil, der kørte ad Skibhusvej i nordlig retning. Ingen personskade.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Nyborgvej
Sigtede førte personbil ad Nyborgvej og ind på Palnatokesvej uagtet, at hun havde indtaget alkohol i sådan et omfang, at hendes promille oversteg det tilladte. Alkometertestet til 1,14.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Passager har i beruset tilstand optrådt generende overfor togpersonalet og de øvrige passagerer på DSB tog mellem København og Odense.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Vestergade
Anmelder havde fra jakkelomme fået stjålet bilnøgler. Jakken var indleveret i garderobe på baren Rådhuskælderen.

Tyveri af taske/bagage
5000 Odense C – Overgade
Stjålet: Pung/taske mrk. ACNE Studie, mørkebrun, firkantet med diverse indhold.

Tyveri af taske/bagage
5230 Odense M – Campusvej
Anmelder var på arbejde i FlexLab, men bevægede sig også rundt på Universitetet, og da han i den forbindelse kom tilbage, var tasken væk. Tasken var af mærket Caterpillar og i tasken var en computer af mærket Lenovo og et par solbriller af ukendt mærke.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Godthåbsgade
Da anmelder vågnede, opdagede hun, at hendes bil var blevet påkørt, og at der var skader bag bilen. En nabo var vågnet ved lyden af påkørslen og havde set en bil køre fra stedet.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Skulkenborg
Part 1, personbil holdt på Skulkenborg, og skulle bakke ud på Nørregade. Part 2, personbil kom kørende fra Nørregade og ind på Skulkenborg. Part 1 kunne ikke køre frem, så part 2 kunne komme ind og parkere på grund af mange parkerede biler. Part 1 signalerede derfor til part 2, at han skulle give plads, hvilket part 2 ikke gjorde. I forbindelse med at part 1 forsøgte at komme forbi part 2, var der kontakt mellem part 1s højre bagerste kofanger og part 2s venstre bagdør og venstre bagerste kofanger.

Lægge hindring i vej f. udfør (polititjenestemand)
5000 Odense C – Brandts Passage
I forbindelse med anholdelse på stedet gjorde sigtede fysisk modstand, idet han vred sig og forsøgte at vriste sig løs fra uniformeret politipatruljes fastholdelse og forsøg på ilæggelse af håndjern.

Vold og lign. mod nogen i offentlig tjeneste
5000 Odense C – Hans Mules Gade
FOU gik over fodgængerfeltet ved OBC ifm, at han var på arbejde. Han arbejdede hos Odense Kommune, CFU, som har kontakt med de unge på gaden. Han var iført jakke, hvor det tydeligt fremgik at han var fra Odense Kommune. Han blev her af PER tildelt et kraftigt knytnæveslag, på venstre side af brystet.

Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand
5000 Odense C – Brandts Passage
Patruljen blev sendt til bagsiden af McDonald s i forbindelse med, at en vagt havde været i håndgemæng med sagens person. Ved patruljens ankomst løb sagens person fra stedet, men blevet løbet op af patruljen og forsøgt anholdt. Under anholdelse af sagens person blev betjent slået i ansigtet. Sagens person forsøgte en gang yderligere at slå ud efter betjenten.

Vold
5000 Odense C – Klingenberg
Anmelder oplyste, at han så en mand blive overfaldet og så to gerningsmænd gå væk fra den overfaldne. Da anmelder gik over til den overfaldne for at hjælpe ham, kom de to gerningsmænd tilbage, og slog anmelder med knyttede hænder i ansigtet. Anmelder havde været på skadestuen og fået af vide, at det tydede på, at hans næse var brækket.

Vold
5000 Odense C – Gråbrødre Plads
Sigtede tildelte forurettede en skalle i ansigtet.

Vold
5230 Odense M – Carl Blochs Vej
Sigtede opsøgte sammen med to andre personer forurettede, idet parterne havde en igangværende konflikt. Her slog sigtede flere gange forurettede i ansigtet med knyttet næve, ligesom forurettede blev slået på armen. Flere medlemmer af forurettedes familie kom hurtigt til stedet, hvor der opstod tumult, inden sigtede kørte fra stedet med de to andre personer i en personbil. Bilen blev efterfølgende standset af politiet i nærheden af gerningsstedet.

Brand i øvrigt
5000 Odense C – Risingsvej
Anmelder oplyser, at nogle unge mennesker har tændt bål. Det ser ikke ud som om, at de har styr på det.

Pengefalsk
5000 Odense C – Risingsvej
Betaling med falsk 1000-kroneseddel i taxa.

Pengefalsk
5000 Odense C – Astrupvej
Anmelder, der er taxachauffør, havde modtaget en falsk 500 kr. seddel fra en kunde.

Brugstyveri af reg. personbil
5000 Odense C – Ukendt Adresse
Regnr. BJ64030, sølvgrå Mercedes-Benz, årg. 2005, personbil.

Brugstyveri af reg. personbil
5000 Odense C – Næsbyvej
BF30020, sort Honda CR-V frataget forurettede ved anvendelse af ulovlig tvang. Gerningsmanden kørte kort efter galt og blev pågrebet/anholdt.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Gråbrødre Plads
Anmelder oplyste, at hun under restaurantbesøg havde fået stjålet sit Mastercard fra sin taske, der hang overstoleryggen.

Tyveri af taske/bagage
5000 Odense C – Nørregade
Anmelder havde lagt sin taske fra sig, mens hun var på toilet. Da hun kom tilbage igen, var tasken blevet taget. Indhold: Iphone 5.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Uheld mellem 2 biler, hvor den ene part er kørt uden at standse og udveksle oplysninger.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Kløvervænget
Cyklist påkørt i højresvingsulykke: Personbil kom kørende ad Kløvervænget i sydlig retning og skulle til højre i krydset Kløvervænget/Kløvervænget. Overså cyklist, der kom cyklende fra Sdr. Boulevard ad Kløvervænget i vestgående retning. Umiddelbart ingen svære skader.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Vesterbro
Sigtede holdt parkeret i personbil med motoren kørende. Alkometertestet til 1,1 promille alkohol.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Thorslundsvej
Sigtede førte personbil på parkeringsareal samt græsareal ved offentlig sti under påvirkning af alkohol og den tilladte grænse. Alkoholmetertestet til 0,96.

Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept
5000 Odense C – Thorslundsvej
Sigtede førte personbil på parkeringsareal og græsareal ved offentlig sti underpåvirkning af euforiserende stoffer. Blodprøve udtaget.

Butikstyveri
5230 Odense M – Niels Bohrs Allé
Sigtede stjal en Macbook i Bilka.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Vestergade
Sigtede, som var synligt beruset, sad på hug i porten med kjole trukket op, imens hun urinerede på gaden, hvilket var egnet til at vække offentlig forargelse for de forbipasserende.

Sikring af den offentlige orden mv.
5230 Odense M – Carl Blochs Vej
Sigtede indlod sig slagsmål i forbindelse med en konfrontation mellem to familiemedlemmer.

Hærværk
5000 Odense C – Nørregade
Sigtede udførte graffiti-tags på toiletdør og -vægge.

Hærværk
5230 Odense M – Rødegårdsvej
Citröen C3, årg. 2013, sølvgrå. Venstre sidespejl brækket af og ødelagt, ligesom der var kastet mælkeprodukt på forrude og kofanger.

Knivloven, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Ejby Møllevej
Sigtede blev bragt til standsning i en personbil, hvor der blev fundet en enhåndsbejent foldekniv i sidelommen på venstre fordør.

Knivloven, kniv på offentligt tilgængeligt sted
5000 Odense C – Ejby Møllevej
Sigtede blev bragt til standsning i en personbil, hvor der blev fundet et multiværktøj indeholdende en foldekniv i midterkonsollen mellem forsæderne.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Vindegade
Anmelder var gæst på restauration, hvor han fra lomme fik stjålet en mobiltelefon af mærket Samsung Galaxy s7 edge.

Tyveri af taske/bagage
5000 Odense C – Slotsgade
Ukendt person stjal brun skindrygsæk med diverse indhold.

Tyveri fra personbil
5230 Odense M – Niels Bohrs Allé
Volkswagen Lupo, sort. Lås i fordør i førersiden opbrudt. Stjålet: Sort lædercomputertaske, bærbar computer Lenovo, oplader.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Vestre Stationsvej
Part 2 kørte ad Vestre Stationsvej mod øst. Ved krydset ved Rugårdsvej, bremsede part 2 let – fordi der opstod køkørsel som følge af vejarbejde på stedet. Herunder blev part 2s bil ramt bagfra af part 1, der kørte ad Vestre Stationsvej mod øst. Part 2 kørte dog videre fra stedet, idet påkørslen skete ganske blidt og hun mente ikke, der kunne være opstået nogen materiel skade. Senere så hun dog, at der var opstået en ridse på bilens bagende.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Grønlandsgade
Part 1 kørte ad Grønlandsgade mod nordvest, hvor han foretog en højre svingning ind til adressen Grønlandsgade 16, med en hastighed af ca. 50 km/t. Part 2 kørte på cykel ad Grøndlandsgade mod nordvest. Part 1 svingede højre ind foran Part 2 og påkørte hende med en hastighed af ca. 15 km/t.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Buchwaldsgade
Anmelder oplyste, at en personbil havde påkørt et elskab samt bl.a. en hæk og en postkasse på stedet, og nu holdt bilen udfor tankstationen Ingo . Føreren vedkendte sig ikke indledningsvis, at have ført køretøjet. Men vidneforklaringer fik ham til at ændre mening.

Butikstyveri
5000 Odense C – Vestre Stationsvej
Tyveri fra tankstation. Gerningsmand undkørt fra stedet på en sort herrecykel af mrk. Gigant i retning af OBC. Medningsmanden var iført mørkt tøj, grå hue og beige støvler. Stjålet: Fire kartoner cigaretter, nogle dåser Sommersby samt lidt chokolade.

Butikstyveri
5000 Odense C – Vestergade
Gerningsmand hoppede over disken og stjal 2-3 flasker spiritus. Skubber let til et vidne i forbindelse med episoden.

Butikstyveri
5000 Odense C – Grønløkkevej
Kvindelig udenlandsk butikstyv tilbageholdt. To andre – begge mænd – undløbet.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Vestergade
Sigtede udviste aggressiv og voldelig adfærd på gaden, idet han slog ud efter flere personer, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Pengefalsk
5000 Odense C – Klostervej
Betaling med en falsk 1000 kr i Fakta.

Pengefalsk
5000 Odense C – Skibhusvej
Falsk 1000 kr seddel indleveret.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Klingenberg
Fra lomme stjålet Huawei mobil.

Tyveri fra personbil
5230 Odense M – Billedskærervej
Toyota Yaris, personbil, sort, årg. 2012. Trekantrude forrest i venstre side knust. Stjålet: Taske mrk. Hummel indeholdende løbesko og løbetøj mv.

Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept
5000 Odense C – Thomas B.Thriges Gd.
Sigtede førte knallert og blev testet positivt på heroin, kokain og cannabis.

Sigtede førte personbil ad Åsumvej mod øst. Bilen blev standset og sigtede forsøgte at undløbe fra stedet.Butikstyveri
5230 Odense M – Niels Bohrs Allé
Sigtede stjal 12 dåser Coca Cola samt en kage til en samlet værdi af 107,40 kr. fra Bilkas supermarked, som han efterfølgende indtog på Bilkas toilet.

Våbenloven, i øvrigt
5000 Odense C – Asser Rigs Vej
I forbindelse med ransagning under sag vedr. euforiserende stoffer blev der fundet en peberspray og en springkniv.

Brugstyveri af reg. personbil
5000 Odense C – Christiansgade
BC13549, Mercedes-Benz C220 CDI, personbil, sort, årg. 2012.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Klingenberg
Fra taske stjålet: Kobberfarvet mobiltelefon af mrk. Samsung Galaxy S5 Gold.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Flakhaven
Stjålet: Pung stjålet op af taske efter hævning i hæveautomat Danske Bank, Flakhaven. Efterfølgende forsøgt hævet på kortet, der er blevet spærret.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Vintapperstræde
Mobiltlf. mrk. Apple Iphone 7.

Rudeknusningstyveri
5230 Odense M – Niels Bohrs Allé
Anmelder fik franarret sit dankort af ukendt gerningsmand. Anmelder holdt på p-pladsen, da gerningsmanden kørte op på venstre side af hendes bil og spurgte om vej til Nyborg. Gerningsmanden talte tysk og viste et danmarkskort. Anmelder stod og talte med gerningsmanden gennem sideruden i hans bil og lod sin håndtaske stå på forsædet af sin bil. Anmelder blev kontaktet af banken, der oplyste, at der var hævet penge på hans konto. Gerningsmanden kørte i en sølvgrå stationcar, ukendt mærke og reg.nr.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Munkemøllestræde
En varebil er bakket op ad nedkørslen til Magasins p-hus og har herunder skubbet en bil ind i et hus. Der løber benzin ud af den ene bil.

Butikstyveri
5000 Odense C – Nyborgvej
Sigtede stjal 10 stk 500 ml øl på dåse, 1 flaske hvidvin, 1 pakke med 50 fyrfadslys, 1 pakke toiletruller og 1 pakke Kleenex ved at pakke genstandende ned i en rygsæk samt plastikpose og forlade butikken uden at betale. Samlet værdi 164,40 kr.

Hærværk
5000 Odense C – Grønlandsgade
Hærværk. Smadret 3 ruder ved kast af brosten. En brosten har smadret en stationær computer da den gik igennem ruden. Anmelder formoder at der er samme person som gjorde det i sidste uge.

Hærværk
5000 Odense C – Jarlsberggade
Suzuki, Splash, 2009, sølv. Frontrude knust, samt ridser i lakken i siden.

Hærværk
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Cykel – gearkabler overklippet, styr løsnet m.v.

Hærværk
5000 Odense C – Astrupvej
Ford Mondeo, personbil, årg. 2005, sort. Ridset med spids genstand eller lign.

 

Indbrud

Sted Beskrivelse
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Albanigade Sigtede smadrede en rude til køkken i lejlighed. Stjålet: Tre lommebøger og en årbog fra Glamsdalens Efterskole. Anholdt på vej ud af vinduet igen. De stjålne ting leveret tilbage.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Langelinie Forsøg på indbrud, formodet gerningsmand stak af på cykel, da anmelder opdagede ham.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Sadolinsgade Have-/terrassedør brudt op. Intet stjålet. Muligvis undkørt på cykel med blinkende baglygte.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Fænøvænget En grå personbil holdt i indkørsel og er nu væk. Ingen personer set omkring bilen, som i anmeldelsesøjeblikket er væk fra stedet. Anmelder kan se, at der er et åbenstående vindue som er smadret.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Palnatokesvej Ukendt gerningsmand havde forsøgt at opbryde køkkenvindue.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Oluf Bagers Gade Nøgleboks brudt ud af væggen. Stjålne genstande: Iphone 7 19 stk, Ipad 15 stk, HTC telefon 19 stk, IBM thinkpad pc 1 stk.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Bredalsvej Vindue opbrudt. Umiddelbart intet stjålet.
Indbrud i virksomhed 5230 Odense M – Stenhuggervej Falcks alarmcentral anmeldte et indbrud i øjeblikket i virksomhed. Umiddelbart ikke stjålet noget.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Lahnsgade Rude indtil stue knust. Gerningsmanden var formentlig blevet forstyrret.
Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum 5000 Odense C – Falen Fra opbrudt kælderrum var der stjålet en cykel og en robotstøvsuger.
Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum forsøg 5000 Odense C – Falen Hoveddør brudt op.