Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler centrum i tidsrummet 3. november til søndag den 5. november 2017-13. november 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold mod polititjenestemand
5000 Odense C – Grønløkkevej
Under røveri gav forurettede polititjenestemand sig til kende som betjent med både skilt og tale for at tale sigtede til ro. Der opstår tumult, hvor under forurettede blev voldsom overfor polititjenestemanden.

Røveri mod forretning
5000 Odense C – Grønløkkevej
Sagens person havde stjålet diverse genstande i T. Hansen, og da denne blev konfronteret på parkeringspladsen af to ansatte, begyndte sagens person at skubbe og sparke til dem, hvilket medførte, at en betjent i civilt greb ind, som legitimerede sig ved skilt og tale. Da han blev anholdt og skulle visiteres, blev sagens person voldelig overfor den civile betjent, som blev nødsaget til at holde sagens person tilbage med brug af magt. Patruljen overtog anholdelsen og lagde sagens person i håndjern og visiterede ham, hvorved han blev fundet i besiddelse af diverse genstande, der var stjålet fra T. Hansen.

Tyveri fra lastbil/varebil
5000 Odense C – Rødegårdsvej
Siderude knust på hvid Ford Transit, varebil, årgang 2016. Stjålet tankkort til Circle K.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Banegårdscenter
Ukendt gerningsmand stod bagved anmelder/forurettede og stjal fra venstre lomme i hende jakke mobiltelefon Apple Iphone 5S, sølv med røgfarvet gummicover, årgang 2013.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Filosofhaven
Ældre mand kørende i sort BMW påkørte i forbindelse med bakning en varevogn for herefter at ramme en skraldespand og en stålgitter/rækværk. Kørt fra stedet til nærliggende parkeringsplads uden at rette kontakt til modparten.

Butikstyveri
5000 Odense C – Nyborgvej
Forurettede, der er butiksdetektiv, oplyser, at han var blevet truet af en butikstyv, der kastede et blomkålshoved efter ham. Personen løb efterfølgende fra stedet.

Hærværk
5000 Odense C – Hørdumsgade
Opel Karl, årgang 2016, koksgrå, personbil. Begge bagdæk punkteret med skarp genstand. Bilen holdt parkeret i indkørslen.

Vold mod polititjenestemand
5000 Odense C – Vindegade
I forbindelse med bortvisning af person fra beværtningen Viggo s blev forurettede udsat for spark fra sagens person.

Vold
5000 Odense C – Kongensgade
Ifm overfald og vold mod forurettede med flere slag og spark i hovedet af to gerningsmænd.

Vold
5000 Odense C – Mageløs
Slagsmål. Sigtede havde skader i nakken og venstre øre – muligvis fra en ødelagt flaske. Forurettede havde mindre skader i form af sår, formentlig fra slag og spark.

Vold
5000 Odense C – Kongestien
Forurettede blev tildelt flere knytnæveslag mod hovedet samt flere spark mod hoved og krop og afslutningsvis taget i nakkehåret og blusen og kastet med hovedet først ind i en betonmur. 3-4 personer var aktive omkring volden, men der var tale om en gruppe på 8-10 personer, der omringede forurettede.

Røveri mod andre
5000 Odense C – Vintapperstræde
Gaderøveri: Anmelder blev presset op i en port af 3 drenge, som forlangte at få udleveret pengepung og mobiltelefon. Da anmelder nægtede trak den ene dreng en stor brødkniv og truede igen anmelder til at udlevere pung og mobil, hvilket anmelder gjorde, men anmelder nåede kun at udleveret pengepungen, da vidner på gaden råbte op, hvorefter de 3 drenge stak af.

Tyveri fra personbil forsøg
5000 Odense C – Gamle Havnekaj
Toyota Carina, personbil, årgang 1994, blå/grøn metal. Forrude i højre side knust med ukendt genstand. Handskerum gennemrodet. Umiddelbart intet stjålet.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Bøgebjergvej
BMW 5-serie, sort, personbil, årgang 2015. Forreste og bagerste rude i passagersiden knust med ukendt genstand. Gerningsmanden havde fjernet airbaggen, to stk ipad stjålet fra opbevaringslommer ved bagsædet.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Sdr. Boulevard
Grøn Toyota Celica personbil.Årgang 1994.Venstre forreste siderude knust for håndsindrækning for åbning af dør. Stjålet:Sort Pioner musikanlæg. Ikke samlet overblik.

Tyveri fra lastbil/varebil
5000 Odense C – Stenfiskerkajen
Højre siderude knust på koksgrå Ford Fiesta, varebil, årgang 2015. Varebilen gennemrodet. Ikke overblik over, hvad der var stjålet.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Vintapperstræde
Anmelder/forurettede havde fra bæltetaske fået stjålet, mobiltelefon mrk. Iphone 6, gold.

Tyveri fra villa/landejendom
5230 Odense M – Hannerupgårdsvej
Stjålet to stk. udendørslamper, mrk. PH, kobber. Lamperne var afmonteret på villa ved hoveddør.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Vestergade
Part 1, lastbil med sættevogn, Shipping.dk blå skrift hvid baggrund bakkede ind i lyssignalmast, som væltede. Føreren stod ud og så på skaden og forlod herefter stedet i ukendt retning.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Kochsgade
Cyklist kørt frem for rødt og påkørt en bil. Cyklisten kørt fra stedet, var iført en orange jakke og cowboybukser.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Slotsgade
Part 2 holdt forlæns parkeret i P-bås på dæk 1 – med venstre bilside parkeret mod mur for enden af dækket. Højre side mod p-bås ved siden af. Tilbagekommet sås der en dyb lang ridse på bilen højre side, efter en påkørsel af ukendt bil.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5000 Odense C – Kronprinsensgade
Sigtede, part 1 førte personbil ad Kronprinsensgade i mod nordøst, hvor hun ved Albanigade påkørte en træpæl, part 2, i forbindelse med et helleanlæg, så bilen væltede om på venstre side. Sigtede var påvirket af alkohol i en grad over det tilladte. Kontroltestet to gange med 15 minutters mellemrum til en promille over 1,74 første gang og 1,60 anden gang, hvorfor kørekortet blev adm. inddraget. Sigtede blev skønnet påvirket af euforiserede stoffer. Ingen personskade.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Ansgargade
Sigtede førte bil ad Ansgargade, selvom han var påvirket af alkohol i en grad over det tilladte.

Spirituskørsel
5000 Odense C – Sortebrødre Stræde
Sigtede, som var påvirket af spiritus, sad bag rattet af personbil. Personbilen, som var tændt, holdt næsten på tværs af gaden med snuden udad. Da sigtede så politiet, steg han ud af bilen og gik fra stedet. Han blev efterfølgende kontaktet af patruljen, hvor en udåndingstest viste et resultat over det tilladte.

Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept
5000 Odense C – Vindegade
Sigtede antruffet, som fører af personbil. Sigtede gennemførte på stedet en narkometer-test med positivt resultat på cannabis og kokain.

Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept
5000 Odense C – Enggade
Sigtede førte personbil, selvom han havde indtaget narkotika forinden kørslen. Fundet i besiddelse hash samt frakendt førerretten.

Butikstyveri
5230 Odense M – Niels Bohrs Allé
Butikstyveri. Tre personer havde i forening stjålet flere flasker spiritus og babymad.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Kongensgade
Sagens person udviste voldelig optræden overfor sin kæreste. Ved politiets henvendelse råbte han gentagende gange bitches efter polititjenestemænd. Han blev anholdt med den fornødne magt for at sikre ro og orden i nattelivet.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Vindegade
I forbindelse med slagsmål Viggos på Vindegade i Odense blev flere personer bortvist fra stedet. Sagens person vendte gentagende gange tilbage, trods flere påbud om at forlade stedet. Undertegnede førte hende derfor bort fra stedet, da hun vendte sig om og slog undertegnedes arm væk, hvorfor hun blev anholdt.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Klingenberg
Sigtede blev i forbindelse med dørmandspersonalets afvisning mod at komme ind på flere af restaurationerne på ovenstående adresse lettere ophidset, hvorfor han blev lagt på jorden af dørmandspersonalet. Sigtede var beruset i middel grad. Da patrulje ankom til stedet blev sigtede bortvist fra stedet med påbud om, at såfremt han kom tilbage, ville han blive sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Hærværk
5000 Odense C – Skibhusvej
Valgbanneret skåret ned fra væg af ukendt gerningsmand. På banneret står navn, parti samt billede af anmelder/forurettede.

Hærværk
5000 Odense C – Kanslergade
Postkasse sprængt/ødelagt ved fyrværkeri eller lignende.

Hærværk
5000 Odense C – Hjallesevej
Hyundai 110, personbil, årg. 2014, mørkegrå. Højre sidespejl ødelagt. Hærværk

Tricktyveri
5000 Odense C – Falen
Tricktyveri. 2 kvinder skaffede sig adgang til lejlighed hos hørehæmmet ældre kvinde ved at fortælle, at de kom fra en fod klinik samt en boligforening. Pung med bankkort og sygesikringsbevis stjålet.

Tyveri fra villa/landejendom
5230 Odense M – Engvej
Tyveri af væglampe i kobber. Lampen revet ud af væggen ved siden af hoveddøren ud mod vejen.

Hærværk
5000 Odense C – Grønlandsgade
2 mindre ruder (panserglas) knust på ukendt vis.

Hærværk
5000 Odense C – Kongensgade
Ukendte gerningsmænd havde ødelagt valgplakater. Udover var der revet et stort klistermærke af glasfacaden ved valgbutikken.

Hærværk, graffiti
5000 Odense C – Rytterkasernen
Graffiti malet på bygningens facader.

Hærværk
5230 Odense M – Hjallesevej
Hvid Mercedes-Benz, personbil. Rude i passagerside knust og ridse lavet rundt om hele køretøjet.

Røveri mod forretning
5000 Odense C – Skibhusvej
Sigtede efter at have taget effekter forbi kasselinje og blev konfronteret af personale, sigtede skubbede til personalet for at slippe væk fra stedet.

Brugstyveri af reg. personbil
5000 Odense C – Grønnegade
GF53091 Volkswagen Passat, personbil, årgang 2010, metalblå.

Tyveri fra personbil
5230 Odense M – Chr. Richardts Vej
BMW 330D, hvid. Bagerste siderude i passagerside knust. Stjålet: Rat med airbag.

Tyveri fra personbil
5230 Odense M – Munkevænget
Mercedes-Benz, sort klodset op på fire mælkekasser. Alle fire hjul stjålet. 17 tommer alu-fælge med Michelin dæk.

Tyveri fra personbil
5230 Odense M – Poul Møllers Vej
Lille bagrude ved venstre bagsæde knust i en sort BMW 5. Gerningsmanden har afmonteret dele af instrumentbrættet og har fjernet airbags og skræm til navigationsenheden.

Brandundersøgelser
5000 Odense C – Rosenlunden
Brand i affaldsspand, der stod op af en udvendig væg til ejendommen, hvorved der sket lettere skade på et stuevindue og et kældervindue til en krybekælder.

Tyveri fra lastbil/varebil forsøg
5000 Odense C – Overgade
Sigtede stod foran forurettedes varebil sammen med 2 andre mænd da forurettede indefra en butik låste varebilen op ved brug af fjernbetjening. Sigtede tog straks efter fat i højre fordør og åbnede denne. Da forurettede opdagede dette, råbte hun sigtede an, hvorfor han lukkede døren igen og gik fra stedet sammen med de to andre mænd. Da forurettede råbte til sigtede og spurgte hvorfor han åbnede døren på hendes bil, svarede han at han troede det var hans kammerats. Herefter løb sigtede fra stedet og de to andre mænd kørte væk i en blå bil, som kort efter blev standset af politiet. Intet stjålet.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Kanslergade
Kia Ceed. Venstre forrude i førersiden knust. Stjålet: mappe med køre bog og registreringspapir.

Tyveri fra personbil
5000 Odense C – Vesterbro
Opel Corsa, sølvgrå, rude på førersiden knust. Stjålet brugermanual til bilen, mobiloplader sort stik med hvid ledning, hvidt headset til IPhone, ca. 10 cd’er og en øl.

Tyveri fra villa/landejendom
5000 Odense C – J.C. La Cours Vej
Rude knust ind til stue, ved håndsindrækning stjålet en bordlampe med stål fod og hvide skærme. Anmelder så gerninsmanden cykle fra stedet på en mørk herrecykel i retning mod Bernstoffsvej.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Sigtede gik på sporene ved spor 3 og 4 ved OBC og togdriften blev stoppet kort. Han var meget påvirket og var derfor ikke i stand til at tage vare på sig selv.

Hærværk
5000 Odense C – Klaregade
Facaderude i døren knust.

 

Indbrud

Sted Beskrivelse
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Seebladsgade Vindue knust. Stjålet: Fem computere, mrk.: Imac.
Indbrud i forretning 5000 Odense C – Brandts Passage Vindue knust. Intet stjålet.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Nørregade Vindue knust. Stjålne genstande: Kontanter. En mørkklædt person med hætten oppe kravlede ud ad et vindue med en lommelygte i hånden. Medbragte en lommelygte. Kørte fra stedet på en cykel ad Gravene og væk.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Glentevej Aflistet rude i kældervindue. Stjålet bl.a. Georg Jensen bluetooth højttaler.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Torvegade Indgang: Vindue brudt op. Stjålne genstande: Samsung telefon, afstandsmåler i sort taske, ekstern harddisk 2 TB mv.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Edisonsvej Indstigning gennem opbrudt vindue til kontorlandskab, rude knust med sten. Stjålne genstande: iMac 27 Apple, Thunderskærm Apple, Apple tastatur mv.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Torvegade Indgang: Vindue opbrudt. Stjålne genstande: Intet stjålet.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Kottesgade Dør indtil kontorområde brudt op. Stjålne genstande: Pengeskab 40 x 120 cm.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Skibhusvej Indgang: Vindue, brosten kastet igennem vindue til kontor. Stjålne genstande: Intet stjålet.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Kallerupvej Terrassedør brudt op. Stjålne genstande: Lamper.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Albanigade Vindue i facade knust og indstigning. Rodet omkring kasseapparat. Umiddelbart intet stjålet.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Munkebjergvej Vindue til udestue brudt op. Ej overblik over stjålne effekter.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Bernstorffsvej Indstigning via opbrudt vindue. Der var stjålet 2 pas og smykker.
Indbrud i privat beboelse 5000 Odense C – Munkebjergvej Indstigning via vindue til stue. Stjålne genstande: Intet stjålet.
Indbrud i sommerhus 5000 Odense C – Haugstedsminde Havek Indgang: Rude knust. Der var stjålet tre madrasser, to tallerkner, madvarer og et gasblus.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Hunderupvej Indgang: Vindue indtil kontor opbrudt. Stjålne genstande: Lamper og stole.