Restaurant Flammen i Odense kobler sig nu på den landsdækkende take away platform Hungry.dk. Partnerskabet med Hungry.dk sker for at sætte endnu mere luft under vingerne på Flammen TakeAway og derved brede det ud til større dele af Odense og omegn.

”Odenseanerne har allerede taget Flammen TakeAway rigtig godt til sig, og konceptet er et vigtigt element i vores fremadrettede vækstplaner. Da vores restaurant i øjeblikket er midlertidigt lukket for spisende gæster, så var det oplagt at få partnerskabet med Hungry.dk hurtigt op at køre og derved udvide take away forretningen,” siger General Manager hos Restaurant Flammen i Odense Morten Bendix Kristensen.

 Det store sats på take away skal ifølge Morten Bendix Kristensen også skabe synergi til restauranten, når den igen åbner for gæster. Så når folk har haft en god oplevelse hjemme, så har de også lyst til at besøge vores restaurant her i Odense – og omvendt.

Takeaway fra Flammen i Odense

 Øger kendskabet

”Hungry.dk portalen kan være med til at øge kendskabet til vores koncept og menuer markant, udvide take away markedet for os og derved løfte vores nye forretningsområde yderligere,” forklarer Morten Bendix.

Restaurant Flammen er især kendt for sin lækre buffet med mange forskellige slags kød, tilbehør, sauce og salat. Valgfriheden er derfor også et vigtigt kendetegn for den måde, Flammen har valgt at tilbyde take away på. 

– Når man spiser hos os kan hele familien få det, de hver især ønsker, og sådan skal det også være, når man bestiller take away og spiser sin mad fra Flammen derhjemme, fortæller Morten Bendix Kristensen.

Ud over de fastlagte menuer tilbyder Flammen derfor en Bland-selv menu, hvor det er muligt at håndplukke og sammensætte sine favoritter blandt take away-kortets mange muligheder.

Det nye partnerskab med Hungry.dk går i luften med en række tilbud, bl.a. vores populære Ben og Fritter Menu, der kan bestilles for kun 79. kr.

Og på Hungry.dk er det da også særdeles nemt at bestille via enten app eller hjemmeside, hvor det er muligt at betale med alle typer af digitale betalingsløsninger, herunder MobilePay, Dankort, ApplePay, MasterCard, VISA eller ViaBill. I øjeblikket opfordrer Restaurant Flammen og Hungry.dk til at undgå at betale med kontanter.

 For yderligere information:

Piet Klein, adm. direktør Restaurant Flammen         52 18 30 90, piet@restaurant-flammen.dk