Royal Run deltagere i hele landet kan glæde sig til at opleve Danmarks fem største byer på ruter, der samler alt det bedste fra hver by. På Fyn kan man til Royal Run Odense se frem til en smuk tur gennem Odenses bycentrum mandag 21. maj (2. pinsedag). Tilmelding på royalrun.dk

Organisationen bag Royal Run er stolt over, at arrangørerne af Royal Run i de fem byer har skabt så flotte ruter rundt i hver deres by – og er stolt over i dag at offentliggøre de ti ruter: To i hver by.

“Der er både tænkt på, at løberne undervejs skal have en unik oplevelse i stemningsfyldte omgivelser – og samtidig udgør Royal Run et vindue til at vise byens vartegn og særpræg frem. Aalborg bugner af nye kulturcentre som løberne passerer, i Aarhus runder de Marselisborg, i Esbjerg løber 10 km-deltagerne ud forbi Mennesket ved Havet, i Odense går ruten gennem bykernens smalle gader, og i København / Frederiksberg er der lagt op til en sightseeing af de helt store,” udtaler direktør i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsen.

Royal Run Odense: Smuk tur gennem Odenses bycentrum
Kongens Have er ramme om Royal Run festen i Odense. Startgaden er i Jernbanegade lige ved Odense Katedralskole, mens målstregen er placeret i selve Kongens Have. Deltagerne på begge distancer løber forbi Grand Hotel og gennem gågademiljøet. 10 km-deltagerne løber desuden gennem det meste af Odenses gamle bykerne. Deltagere på begge distancer løber gennem Slotsgården lige inden, de passerer Odense Teater og løber i mål i Kongens Have.

Arrangørerne bag Royal Run
Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.