NY UDSTILLING 27.11.20 – 24.10.21

Se Mennesket

Ny fotoudstilling præsenterer en bred vifte af perler fra Kunstmuseum Brandts´ store samling.

Se Mennesket, grafik: Brandts

Vi glæder os til at åbne dørene til udstillingen

FREDAG DEN 27. NOVEMBER KL. 10

På grund af den nuværende situation med corona, så inviterer vi til en anden slags åbning.

Alle medlemmer bydes på et glas bobler
Vis dit medlemkort i billetsalget når du ankommer på åbningsdagen, så får du en voucher på et glas til dig selv og en ledsager, som I kan nyde i Brandts Café. Voucheren kan bruges i museets åbningstid den 27. november kl. 10-17.

Om udstillingen
Se mennesket udforsker kameraets evne til visuelt og på et splitsekund at skildre livet i al sin mangfoldighed. Grundlæggende er det en billedbåren fortælling om det at være menneske. Der præsenteres både billeder med og uden mennesker, men fælles for dem alle er, at de på den ene eller anden måde fortæller om vores væren i verden og de aftryk, vi sætter.

Hvad er det vi læser ind i billederne af de ansigter og kroppe vi ser? Genkender vi os selv? Bliver verden større eller mindre af det vi betragter? Med udstillingen inviteres museets gæster på en fotografisk tour de force, der både rejser store eksistentielle spørgsmål og pirrer den lille undren. Samtidig er udstillingen en hyldest til mangfoldigheden og fotografiets mange fortællende udtryksformer, fra portræt og montage til kunst og reportage.

Se mennesket præsenterer en hel række danske og internationale fotografer fra museets samling, blandt andet Diane Arbus, Tine Harden, Søren Lose, Rafal Milach, Palle From, William Eggleston, Sally Mann, Trine Søndergaard, Wolfgang Tillmans, Bror Bernild, Eve Arnold og Malick Sibidé.