Er du en person, som trives med at arbejde i et højt tempo og brænder for at levere god service? Så er det måske dig, de søger hos Leos Legeland i Odense. Sammen med legelandschefen spiller du en nøglerolle i forhold til at lede og drive legelandet. Du vil også få ansvaret for legelandet, når legelandslederen ikke er til stede. Derudover vil du eventuelt blive ansvarlig for et eller flere områder, som fx fester eller køkkenet.

Arbejdsopgaver
– Drift af virksomheden efter Leos nøgleprincipper: sikkerhed, service, rengøring og salg
– Arbejde efter virksomhedens koncept og grundlag
– Ansvar for, at legelandet altid er i optimal stand
– Indkøb
– Planlægning og afholdelse af børnefester
– Tilberedning og servering af enklere madretter

Arbejdet er operativt, hvor du er en del af dit team.

Kvalifikationer
Du skal have tidligere erhvervserfaring, og det er en fordel at have arbejdet inden for service- eller restaurationsbranchen, gerne med køkkenerfaring. Du er selvkørende, fleksibel og struktureret i dit arbejde. Du trives med at arbejde i et højt tempo og har ingen problemer med at håndtere stressede situationer. De søger en medarbejder, der er positiv som person, og som sammen med teamet vil arbejde for at nå de fastlagte mål. Sidst, men ikke mindst elsker du kontakten med gæster og stræber altid efter at overgå gæstens forventninger!

Stillingen er som udgangspunkt 25 timer. Arbejdstiderne varierer, men det er et krav, at du kan arbejde hver anden weekend.

Læs mere om stillingen her.

Foto: ABW