To stærke virksomheder flyver fra reden – to flytter ind

To af de robotvirksomheder, der blev optaget i Odense Robotics StartUp Hub sidste år, flyver nu fra reden som solide virksomheder med egne robotter på markedet, nye ansatte, ordrer i bogen og et stort vækstpotentiale. Tiden i StartUp Hub’en har haft afgørende betydning for virksomhedernes udvikling.

I Hubben forbliver RobotAtWork, CP Robotics og Robotic Sport Solutions. Tilsammen ser de fem startups lyst på fremtiden; frem mod 2018 forventer de en tredobling af medarbejderstaben.

To nye spændende robotteknologiske virksomheder står klar til at rykke ind i Hub’en og bruge det kommende år på at få deres produkter færdigudviklet, testet og klar til salg. Den ene virksomhed er svensk, den anden er udsprunget af SDUs robotforskning.

– Jeg vil skyde på, at vi har skåret et år af vores udviklingstid ved at være del af StartUp Hub’en. Det har hjulpet os til at blive skarpe på vores strategi, forretningsmodel og markedet for vores robot.

Sådan siger Tommy Lund Outzen, stifter og CEO for KUBO, når han skal vurdere betydningen af den modningsproces virksomheden har være igennem, mens den har haft plads i Odense Robotics Start Up Hub. Ikke mindst, når det gælder markedsstrategi og det at få produktionen af robotten etableret.

Foto: Udvikling Fyn
Jens Cortsen. Foto: Udvikling Fyn
Teamet bag Tendo. Foto: Udvikling Fyn