SMILfonden er nomineret til Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2019. Foreningen hjælper alvorligt syge børn, der bl.a. er tilknyttet Odense Universitetshospital.

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris hylder hvert år en forening, et projekt, initiativ eller lign., der har ydet en ekstraordinær indsats til fordel for børn og unge i Danmark.

Pressefoto. Fotograf: Søren Lamberth

SMILfonden er blandt de tre nominerede til prisen her i 2019. Siden 2014 har non-profit-foreningen skabt glæde for alvorligt og kronisk syge børn – samt deres familier – gennem arrangementer, både på og uden for hospitalerne.

Odense Universitetshospital er et af de 20 steder i landet, hvor SMILfonden har gjort – og stadig gør – en vigtig forskel. Cirka 55 familier med tilknytning til hospitalet modtager i øjeblikket SMILfondens tilbud om sjove arrangementer, der kan give dem en pause fra sygdommen – sammen med ligesindede.

Vær med til at hylde

Børnehjælpsdagens Priskomité har nomineret SMILfonden på baggrund af 44 indstillinger fra offentligheden. De to øvrige nominerede er: Talentspejderne og Foreningen for Børn og unge med Handicap – og deres Familier (FBHF).

Priskomitéen udpeger ligeledes den endelige prismodtager, der bliver hædret torsdag den 4. april 2019 på Københavns Rådhus. Med Børnehjælpsdagens Lillebror Pris følger en flot check på 50.000 kroner.

“Vi håber, at folk vil hjælpe os med at hylde de tre nominerede. De fortjener anerkendelse og opmærksomhed for deres værdifulde arbejde, der gavner børn og unge – både lokalt og på landsplan”, udtaler Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl. Hun henviser blandt andet til Børnehjælpsdagens Facebookside, hvor de nominerede bliver præsenteret med fokus på indsatser og resultater.

Børnehjælpsdagen er en landsdækkende hjælpeorganisation, der arbejder – året rundt – med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark.