Den berømte Søstrene Grene-kæde, som i 24 år har ligget i gågaden, får nu nye lokaler i den dyre ende af Vestergade i Odense.

Forretningen har nemlig indgået et lejemål på 278 kvadratmeter i stueplan, der gør, at kunderne fremover kan gå direkte ind fra gaden til butikken, i stedet for at bruge rulletrappen, som nedlægges.

“Søstrene Grene ønsker at opgradere deres butik, så kunderne fremover kan gå direkte ind fra gaden” fortæller indehaver Morten Rasmussen, Nybolig Erhverv Odense.

Søstrene Grene ser et godt potentiale i, at leje de 278 kvadratmeter butik, i det det er i stueplan får kunderne nemmere ved, at komme ind i butikken.
Det nye lejemål er slået sammen med det gamle, hensigten er det skal give en mere harmonisk og sammenhængende indgangsparti for kunderne.

Butikken ligger over for Magasin og Joe & the Juice og er nabo til skobutikken Bianco Footwear og tøjbutikken Samsøe Samsøe.

Direktøren Bendt S. Jensen fra Nybolig Erhver er meget tilfreds med at kæden har besluttet sig for at investerer i Odense.
“Det vidner om troen på Odense og de mange positive forandringer, som byen går igennem” siger han.

Den nye butik er sat til at skulle åbne den 1 oktober i år.