Uffe Staal Knudsen (55) tiltræder stillingen som ny direktør i Spar Nord Odense, hvor han fremover skal medvirke til at styrke bankens markedsposition. Med sig har han en lang karriere inden for den finansielle verden med flere ledende stillinger på Fyn.

Med mere end 38 års erfaring inden for den finansielle verden bidrager 55-årige Uffe Staal Knudsen med en stærk profil, når han fremover skal stå i spidsen for Spar Nord Odense, der til dagligt beskæftiger 22 medarbejdere. Her skal han i tæt samarbejde med Spar Nords lokale banker i Svendborg, Nyborg og Middelfart medvirke til at styrke bankens markedsposition på Fyn.

Gennem sin mangeårige karriere har Uffe Staal Knudsen bestridt flere ledende stillinger – senest som erhvervsdirektør for SME-segmentet for Danske Bank på Fyn – hvorfor direktørposten ikke er ham helt uvant:

– Efter en årrække at have beskæftiget mig med erhvervslivet på Fyn, ser jeg nu frem til at tiltræde en stilling, hvor jeg igen får mulighed for skabe samspil mellem privat og erhverv, fortæller Uffe Staal Knudsen og fortsætter:

– En af de særlige egenskaber ved Spar Nord er, at det er en meget flad organisation, så der er ikke langt til toppen, ligesom der er stor lokal selvbestemmelse. Det gør, at vi kan træffe nogle hurtige beslutninger i øjenhøjde med kunderne, og samtidig sikre dem fordelene, der er forbundet med at være storbank.

Hos direktionen i Spar Nord er der også stor tilfredshed med at have fået en medarbejder som Uffe Staal Knudsen til banken:

– Vi er yderst tilfredse med at have fået en medarbejder med den kvalitet og det kendskab, som Uffe har, til stillingen som direktør i Spar Nord Odense. Udover at have et indgående kendskab til udviklingen i det fynske marked, så besidder han også erfaring fra en lang række ledende stillinger, som giver ham kompetencerne til at drive bankens ambition om fortsat at vækste på Fyn, forklarer bankdirektør i Spar Nord Lars Møller.

Ved siden af sin stilling i Spar Nord Odense er Uffe Staal Knudsen også aktiv i forskellige netværk på Fyn. Blandt andet er han en del af VL-gruppe 60, der er en samling af aktive virksomhedsledere, som mødes og udveksler erfaring med drift og ledelse.

Uffe Staal Knudsen er officielt tiltrådt stillingen som direktør i Spar Nord Odense fra den 1. oktober 2018. I anledningen af hans tiltræden vil banken gerne invitere kunder, samarbejdspartnere, familie og venner til reception den 2. november kl. 13.00-15.00 i bankens lokaler på Fælledvej 3, 5000 Odense C.

Uffe Staal Knudsen. Foto: Spar Nord.