Tirsdag den 1. september fylder Storms Pakhus 3 år. Det fejrer de lørdag den 5. september med gratis brunsviger, masser af konfetti og fødselsdagssang.

Dét vil du ikke gå glip af

I løbet af hele lørdagen vil hallerne være pyntet op til fødselsdagsfest, og I vil kunne købe Storms spritnye Celebration Cocktail, som de har udviklet særligt til festlighederne. Storms Celebration er en eksotisk sød cocktail, der med sine farver matcher en rigtig fødselsdagsfest.

Stemningsbillede, foto: Storms pakhus

Herudover venter også et spændende fødselsdagsprogram:

12.30 – 14.30 // Gratis ballondyr
Tryllekunstner Lars U kommer forbi og laver farverige og finurlige ballondyr til de mindste.

14.30 // Gratis brunsviger
Hvis I er en af de 200 første gæster, kan I få gratis brunsviger. Halvdelen af brunsvigerne er baseret på øl fra bryggeriet Theodor Schiøtz Brewing Co., mens den anden halvdel er lavet, som vi bedst kender den her på Fyn.

15.00 // Gratis øl-cocktail
Gratis øl-cocktail til de første 100 gæster, der henvender sig i STORMFULD. Øl-cocktailen er en såkaldt whisky-øl-sour- cocktail, baseret på tropical sour øl med dejlige frugtnoter og friskhed.

16.00-20.00 // DJ Franke
DJ Franke kommer og skaber god stemning.

21.30 // Lykkehjulet
Om aftenen kan I deltage i en fødselsdags-edition af Lykkehjulet, hvor Storms Pakhus skruer op for tempoet, det skøre, humoren og fødselsdagsfeststemningen. Der bliver både lagkage, fødselsdagssang og præmier i lidt større kaliber!

Et uformelt samlingssted på Fyn

Storms Pakhus byder på både street food og en bred vifte af events i det 6000 m2 store pakhus. Med deres uformelle og urbane rammer, kvalitets-street food og et nøje udvalgt sortiment af drikkevarer er Storms vision at have rollen som sam- lingspunkt for odenseanerne – og med byens centrale beliggenhed midt i landet også som samlingspunkt for besøgende. Hver uge åbner de dørene til forskellige events i samarbejde med fynske kulturaktører og ildsjæle, der inviterer både små og store til leg og læring.

Praktisk

Fødselsdagslørdagen starter lørdag den 5. september kl. 12.30 og slutter kl. 23.30. I kan læse mere om fødselsdagen på Storms Pakhus Facebook-side: https://www.facebook.com/stormspakhus

Det er gratis at deltage i Lykkehjulet, men det kræver billet. Billetten kan I få her:

https://billetfix.dk/da/e/lykkehjulet-live-fdselsdagsedition