I samarbejde med Julehjælpen afholder Storms Pakhus ”Den Store Juleauktion”.
Alle pengene fra auktionen går til Julehjælpen, der igen i år uddeler julehjælp til børnefamilier, der står i en svær økonomisk og social situation.

”Vi glæder os til jul. Den følelse fortjener alle at have her i december– både børn og voksne. Auktionen er vores måde at hjælpe økonomisk trængte familier i Danmark på, så de også får en god og samlende jul. Derfor håber vi selvfølgelig også, at vi får fuldt hus, så vi kan sende en masse penge videre til Julehjælpen,” fortæller Ida Cecilie Stub Sørensen, Event- og kommunikationsmanager hos Storms Pakhus.

Den Store Juleauktion finder sted på lørdag den 28. november kl. 16.00 – 18.00 i Storms Pakhus. Det er gratis at deltage.

Foto: Storms Pakhus

Den Store Juleauktion

Til Den Store Juleauktion slår duoen Rasmus Skovmand og Erling Hjernø, som du måske kender fra pakhusets ”Lykkehjulet”, sig løs som pakhusets første auktionariusser. De har fundet en masse forskellige sjove og lækre ting, som du har mulighed for at byde på. Du kan bl.a. byde på en omgang ginsmagning for 6 personer, 10x pizzaer fra Pizza Pazza, en globus og meget mere.

Hvis du byder på en af deres små og store fund, går det fulde beløb som sagt til Julehjælpen og dermed familier, der ikke har så meget selv.

Det bliver vildt sjovt og skørt og hvem ved, måske ender du med at blive helt god til at prutte.

Om Julehjælpen

Julehjælpens historie tager afsæt i en organisation, der i 2007 brugte deres overskud til at hjælpe en række familier.
Siden er Julehjælpen vokset til en stor organisation, der hjælper mange økonomisk trængte børnefamilier i Danmark til at få muligheden for at holde en god jul.

Julehjælpen er en non-profit forening og bliver drevet af frivillige.

Det praktiske

Lørdag d. 28. november kl. 16.00 – 18.00.
Auktionen er gratis, men der er begrænsede pladser, så snup din billet her:

https://billetfix.dk/da/e/den-store-juleauktion/

Auktionen foregår siddende. Genstandene I kan byde på til auktionen er sponsoreret af Klosterkroen, Viggos, Masala Corner, Tandoori BBQ, Little Khon Kaen, Pizza Pazza Rasmus Brinck//Fino Vino, Lykkehjulet LIVE og KimS Outlet.

Alle udbudte genstande vil være desinficerede og placeret ved et bord, hvor du selv henter den, når du har lavet en handel Det gør Storms Pakhus for at minimere kontaktflader og sikre god afstand under arrangementet. Storms Pakhus tager desuden alle nødvendige forholdsregler før, under og efter auktionen. Det er blandt andet derfor, at der er begrænsede pladser, så I kan holde god afstand.