Struktureret studentermedhjælper, der brænder for de sociale medie

Er du skarp til de socialemedier og har du fingeren på pulsen i forhold til fremtidens SoMe-tendenser? Har du et stort overblik med gode koordineringsevner og efaring med målgruppeundersøgelser? Så er det måske dig der skal være med til at udvikle og gennemføre Rådhusets nye employer branding projekt.

HR & Rekruttering i Borgmesterforvaltningen i Odense Kommune søger en studerende til en 1–årig projektansættelse. Du skal være med til at udvikle, implementere og drive vores store nye brandingprojekt, der skydes i gang i løbet af efteråret 2016.
Du kommer til at arbejde på rådhuset, hvor du bliver en del af to samarbejdende teams; Rekrutteringsteamet og Elev- og Studiepartnere (ESP).

“Odense Kommune har 700 erhvervselever fordelt på 20 forskellige uddannelser – f.eks. kontorelever, social- og sundhedselever, pædagogiske assistenter og IT-elever. Vi skal have mere fokus på Odense Kommunes mange spændende elev-muligheder. Derfor har vi for nylig startet et brandingprojekt, hvor vi vil skabe et nyt univers, der skal skabe overblik og give et indblik i de forskellige elevforløb. Projektet kommer til at folde sig ud på både web (odense.dk/job/elev) og på de sociale medier, hvor vi blandt andet vil oprette en ny Facebookside.” Sådan lyder det fra Odense Kommune af.

Så hvis det lyder, som et spændene og udfordrende år for dig der er studerende, så kan du læse mere om jobbet på deres hjemmeside lige her