Den 16. september åbnede Bjarke Arndal sammen med sin kompagnon Morten Carstensen The Food Stall i mad og vin afdelingen i Magasin. Butikken er den tredje i rækken, da Bjarke og Morten har en på Odense Banegård og en i Vejle.

“Konceptet for The Food Stall er at vi vil gøre det muligt for den travle dansker at kunne købe økologisk, frisk, sund og lækker mad og drikkevare til overkommelige priser. De ingredienser vi benytter os af skal være produceret under ordentlige forhold, og vi går meget op i at undgå madspild. Så vi benytter for eksempel broccolistokken, som ikke bruges i salaten, som en ingrediens i vores friskpressede juice. Og netop den friskpressende juice åbnede dørene ind til Magasin, fordi vi gennem længere tid har leveret friskpresset juice to gange ugentligt til Magasin du Nord på Kongens Nytorv,” siger Bjarke Arndal.

The Food Stall kan tilbyde sandwich, salater, økologiske brød, skyr, chaigrød, kaffe og juice. Derudover kan du købe glutenfri og vegansk mad- og drikkevarer.

Butikken har åbent klokken 10 – 20 og klokken 19 – 20 sælger butikken sandwich til halv pris. Er der flere tilbage, når de lukker, leverer de sandwich samt alle andre rester fra dagen til Kirkens Korshær i Nørregade, for at undgå madspild.