Tinderbox fortsætter med at offentliggøre navne til sommerens store festival i Tusindårsskoven. Denne gang er der tale om fem stærke kunstnere, nemlig Jason Derulo, Years & Years, Scarlet Pleasure, EDX og Bassjackers, skrives der på Gaffa.dk.

Festivalchefen, Brian Nielsen, udtaler:
– Vi er superstolte over at få Jason Derulo på programmet. Han er en kæmpe stjerne, højaktuel på alle måder med nyt album, og sammen med offentliggørelsen af Years & Years og Scarlet Pleasure ønsker vi at vise, at vi tager poppen seriøst på Tinderbox. Det understøtter vores ambition om at være Danmarks nye store musikfestival med god bredde og variation i musikprogrammet, så der er noget for enhver smag. Og billetsalget fortæller os heldigvis, at folk er glade for programmet.

Dermed er følgende navne på programmet indtil videre:
David Guetta, Rammstein, Volbeat, Suede, The National, Steve Angello, Jason Derulo, Dizzy Mizz Lizzy, Lukas Graham, Mac Miller, Malk De Koijn, Of Monsters and Men, Saybia, The 1975, The Minds of 99, The Sandmen, Scarlet Pleasure, Ukendt Kunstner, Years & Years, AV AV AV, Bassjackers, Don Diablo, EDX, Lost Frequencies, Otto Knows, Sam Feldt, TooManyLeftHands og Yellow Claw.

Du kan købe billetter her.

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 10.34.32