Tinderbox indtages af omtrent 45.000 musikglade festivalgæster om dagen. De mange gæsters baglomme udfyldes utvivlsomt af deres elektroniske livlinje, således at de kan forevige de musikalske oplevelser og festligheder.

Foto: Telenor

Tusindårsskovens mobildækning er normalvis ikke rustet til de tusindvis af gæster, hvorfor Telenor rykker ind for at sikre en stabil mobildækning under festivallen.

De grønne græsplæner i Tusindårsskoven bliver dækket af menneskemylderet under festivallens tre dage den 28.-30. juni. Luften udfyldes af en summende snak og fængende musikalske rytmer, som blandes med ekkoet af utallige bip, når sms’er, opkald og notifikationer fra sociale medier tikker ind på festivalgængernes mobiler. Når de længeventede stjerner som Depeche Mode, Wiz Khalifa og Tiësto træder op på scenen, er det til lyden af de begjestrede fans hujende tilråb, klapsalver og mobilernes kamerablitz.

“Vores kunder anvender de sociale medier i stor stil, når de ønsker at dele deres personlige festivalsoplevelser med deres nærmeste. Måden hvorpå, at vi kan se dette er, at der uploades langt mere på vores event-master sammenlignet med mængderne, der uploades på vores almindelige master. Et toptunet netværk er helt afgørende, når vi har med så store datamængder at gøre, således at vi kan sikre vores kunder en god dækning,” fortæller Peter Ditlev Nødbak, der er netværk og udviklingsdirektør i Telenor.

Opgradering af mobilnetværk til over 100 events og festivaller
Det er ikke kun til Tinderbox, at Telenor melder klar med ekstra mobildækning til kunderne. Efter Tinderbox fortsætter Telenor sin rute rundt i det danske land for, at toptune mobilnetværket til de mange events og festivaller sommeren over. I alt oprustes mobildækningen ved over 100 events og festivaller, hvilket sikrer mobilforbindelsen for flere tusinde Telenor-kunder.