Nordens største fitnesskæde kom til byen i slutningen af 2018 og allerede nu får odenseanerne muligheden for at opgradere deres træning. 2. februar åbnede SATS nemlig dørene for et helt nyt center i Vogterhuset i hjertet af Odense. Samtidig er det gamle center på Skibhusvej lukket. Åbningen markerer SATS´ første nye centeråbning i Danmark.

Du vil blive mødt af et velkendt ansigt i receptionen og den samme stemme i træningslokalets højtalere, men ellers er der ikke meget, du som medlem af det tidligere SATS på Skibhusvej kan genkende, når du træder ind i det nye SATS i Vogterhus. SATS har blandt andet installeret en helt ny maskinpakke med crosstrainere, trappemaskiner og løbebånd, der har fokus på funktionalitet. Det fortæller manager hos SATS Vogterhus Trine Skovsgaard.

Netflix og Spotify på løbebåndet

”Vi kommer fra et center på Skibhusvej, hvor der er blevet trænet hårdt hver dag i godt 14 år. Derfor bliver det virkelig fedt for vores medlemmer at flytte ind i et moderne center, der har fået den allernyeste opdatering. De nye cardio-maskiner har fokus på funktionalitet, og vores medlemmer vil blandt andet kunne tilgå deres Spotify- eller Netflix-konto på de nye løbebånd,” fortæller Trine Skovsgaard, der tror på, at det nye center vil kunne tiltrække flere medlemmer fra både det yngre og det ældre segment.

Åbning af nyt SATS center i Odense. Foto: SATS
”Det nye center er i ét stort plan, hvilket er et plus for ældre mennesker eller medlemmer, der kommer til os for at genoptræne en skade. Derudover er mange af vores instruktører Les Mills-trænere, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et bredt spektrum af hold, der fokuserer på alt fra yoga til boksning, og som er fast tilrettelagt hver eneste gang. Det, kombineret med, at vi nu er placeret midt i centrum, tror jeg, vil tiltale mange af de unge, der skal prøve kræfter med fitness for første gang.”

Nye cykler skal motivere medlemmerne til at yde deres maksimale

Som en del af den nye maskinpakke får SATS i Vogterhus topmoderne Tomahawk wattcykler. Cyklen har en indbygget lampe, der farverigt illustrerer, om du kører i det tempo – og med de watt – som der skal til for at opnå den optimale træning. Træder du pludselig ikke hårdt nok i pedalerne, skifter farven.

”Det giver fremragende træning, fordi de nye cykler på den måde motiverer medlemmerne til at yde endnu mere, og derfor få mere ud af træningen,” siger Trine Skovsgaard fra SATS.

Få introduktion til personlig træning og ny app
Udover at blive presset til det yderste på de nye wattcykler, vil medlemmer også kunne finde ekstra træningsmotivation i den nye SATS-app. Appen kan tracke det enkelte medlems træningsresultater og kan anvendes integreret på udvalgte holdtyper.

Alt dette er der mulighed for at blive introduceret til, hvis du kigger ned i det nye center, hvor det også vil være muligt at få informationer omkring personlig træning, hvor SATS har en række nye tilbud.