Et nyt lufthavnshotel skal give fynboerne flere muligheder for at få en endnu bedre start på rejsen fra Københavns Lufthavn. Med en overnatning på det kommende Comfort Hotel kan selv de tidlige morgenafgange nu nås – tilmed med en god nattesøvn i bagagen og helt uden at stresse.

Der er godt nyt til de mange fynske rejsende, som hvert år rejser ud i verden via Københavns Lufthavn – og særligt for rejsende på de tidlige morgenafgange. Som en del af den omfattende udbygning af Københavns Lufthavn opfører Nordic Choice Hotels og Københavns Lufthavne A/S nemlig endnu et lufthavnshotel. Det bliver et Comfort Hotel med 500 værelser. Hotellet bliver opført ved siden af lufthavnens eksisterende hotel, og det vil være direkte forbundet med både metro, tog og lufthavnens terminaler.

“Med udbygningen af Københavns Lufthavn forventer vi at åbne 17 nye direkte ruter til fjerne rejsemål i de kommende år. Vi har en klar forventning om, at de nye ruter vil tiltrække endnu flere rejsende fra hele Danmark. Med det nye Comfort Hotel vil vi gøre det nemt og fleksibelt for de mange danskere, som ikke bor i umiddelbar nærhed af lufthavnen og derfor har brug for en overnatning, fx for at kunne nå de tidlige afgange,” fortæller Thomas Woldbye, administrerende direktør i Københavns Lufthavne A/S.

Nordic Choice Hotels overtager i samme ombæring det eksisterende high-end lufthavnshotel, opgraderer det for 70 mio. kroner, og omdøber det til Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Urbant og uformelt på kanten af København
Comfort-kæden består af 32 hoteller i Danmark, Norge, Finland og Sverige og Baltikum, og Comfort Hotel i lufthavnen bliver Københavns andet af sin slags. Comfort-kæden er kendt for sin urbane kant, moderne design og uformelle atmosfære. Både kaffen og wi-fi er gratis, og musikken er tilpas høj – uden at regningen også er det.

“Københavns Lufthavn har i mange år haft et ønske om et hotel mere til at supplere det eksisterende high-end-hotel. Derfor er vi glade for at have indgået en aftale med lufthavnen om at bygge et helt nyt hotel med 500 værelser. Det nye hotel bliver en del af vores ‘cool’ bed & breakfast-kæde Comfort Hotel, og dermed kommer vi til at drive to hoteller, der henvender sig til hver sin kundegruppe. På den måde sikrer vi både et bedre og bredere hoteludbud i lufthavnen,” siger Petter A. Stordalen, ejer af Nordic Choice Hotels, der er driftsselskabet bag det nye hotel.

Lufthavnens nye Comfort Hotel forventes at stå klar til at byde de første gæster velkommen i 2020.